This version of the page http://mirohost.net/support (195.39.197.223) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-23. The original page over time could change.
База знань, відповіді на найбільш поширені питання | MiroHost
Найбільший хостинг в Україні
+380 (44) 201-01-02
Технічна підтримка

Допомога

Оберіть розділ, який найбільше підходить тематиці вашого питання

Фінансові та юридичні питання

Необхідна фінансова інформація. Дізнайтесь, як сплатити або продовжити хостинг-послугу, які документи будуть потрібні, які системи оплати доступні, що потрібно робити в разі помилки транзакції.

Технічна інформація

У цьому розділі ви можете знайти необхідну технічну інформацію стосовно послуг MiroHost, ознайомитися з характеристиками пакетів, знайти рішення типович задач. Передивіться цей розділ перед тим як купувати хостинг.

Партнерська програма

Розділ для партнерів. Дізнайтеся як стати партнером MiroHost, ознайомтесь з інструментами і можливостями партнерського аккаунта, знайдіть відповіді на найбільш поширені запитання.

Глосарій термінів

У цьому розділі зібрані терміни, які найчастіше використовуються веб-мастерами. Якщо ви новачок, у цьому розділі ви знайдете значення і опис необхідних слів, для комфортного вивчення інформації або спілкування з технічною підтримкою.

Потрібна допомога? Пишіть нам прямо зараз

Відправити запит