This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.21.12.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-19. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини19 Квiтня 2022

19 Квiтня 2022
«Горить-палає техніка ворожа, рідна Україна переможе» - українські зірки записали пісню про перемогу у війні У записі пісні взяли участь Олександр Пономарьов, Юрій Ткач, Тарас Тополя та інші. ► Відео
Зміни до Кримінального кодексу від Кабміну віддалять правосуддя над російськими злочинцями - Гюндуз Мамедов На практиці законопроєкт не надає дієвих інструментів здійснення ефективного правосуддя.
"Росія на продаж": грузинські айтішники вирішили підтримати Україну та запустили проект із продажу земель РФ Метою проекту є збір коштів для українців.
Українські захисники над Одесою збили російський БПЛА "Орлан-10" Безпілотник намагався здійснити розвідувальну діяльність об’єктів критичної інфраструктури Одеси.
Шахраї використовують Facebook, щоб отримати дані банківських карток українців Зловмисники пропонують отримати грошову допомогу від ЄС.
Франція тиснутиме на ЄС для впровадження ембарго на російську нафту - міністр Його можуть включити в наступний пакет.
Окупанти знищили тенісний центр в Ірпені Спортивний об'єкт припинив своє існування.
Центробанк РФ твердо вирішив повернути свої міжнародні резерви ЦБ готує позов, але не уточнили до якого суду.
В Ірпені слідчі ДБР зафіксували 13 поховань місцевих жителів Слідчі ДБР задокументували злочини, вчинені в Ірпені російським ворогом.
Великдень 2022: дата свята у цьому році Це свято є перехідним, тому дата святкування щороку змінюється.
У Міноборони США заявили, що на південному сході України та Донбасі перебувають 76 БТГ Росії Близько дюжини БТГ, які перебувають усередині України, намагаються захопити Маріуполь.
На відбудову Ірпеня потрібен мільярд доларів - мер В таку суму збитки від російської навали оцінила Інвестиційна рада.
"На моїх очах народжується велика країна, і це не Росія", - Дмітрій Биков Російський письменник заявив, що Україна використала 30 років незалежності для формування великої країни. ► Відео
«Управління районами має перейти під контроль воєнних районних адміністрацій» - голова профільного підкомітету ВРУ З погляду функцій управління райрадою, то якщо вона була мінімізована в мирний час, то зараз її просто немає.
Масове використання інтернету від Ілона Маска в Україні поки неможливе, заважає військовим - Держспецзв'язку Коли українці отримають доступ до інтернету Starlink.
В Маріуполі окупанти не лише скидають бомби на "Азовсталь", а й б'ють по житловому сектору Війська РФ продовжують використовувати цивільне населення в якості "приманки" для українських снайперів. ► Відео
Допомога на житло: в Мінсоцполітики відзвітували про виплати та розповіли, як вирішуватимуть питання надалі Днями заяву на допомогу на проживання можна буде подати через «Дію».
Ярмоленко оцінив ймовірність літнього відходу з "Вест Хема" Український футболіст навряд чи лишиться в англійському клубі.
Одеський український театр готує у підвалі прем'єру за п'єсою Наталії Ворожбит «про перемогу над смертю» Олег Вергеліс Попередньо, прем’єра вистави відбудеться у кінці квітня.
Майже в усій Луганській області немає світла, ситуація критична - ОВА В області також складна ситуація з постачанням газу.
В Одеській області війська РФ відновили повітряну розвідку Братчук закликав українців не ходити на пляжі через їх мінування. ► Відео
Гуманітарні коридори для евакуації не вдається погодити третій день поспіль На Донбасі продовжуються інтенсивні обстріли.
Окупанти двічі намагалися піти у наступ біля Авдіївки, тривають обстріли населених пунктів Голова Донецької ОВА заявив, що ситуація на фронті складна, але контрольована.
Аналітики Росії б'ють на сполох через закриття владою даних з економіки Це впливає на якість оцінки ситуації та прогнозів.
«Славутич у перспективі треба буде відводити до Чернігівської області» – Безгін Такі зміни потрібні для кращого адміністрування в умовах війни.
У США розглядають можливість визнати Росію «країною – спонсором тероризму» РФ може стати п'ятою у списку таких країн за версією США.
«Часу на роздуми не лишилося»: Гайдай закликав жителів Луганщини евакуюватися Голова Луганської ОВА повідомив місця зборів для евакуації із низки населених пунктів Луганщини.
Окупанти майже вщент зруйнували Кремінну та ще 12 будинків Луганської області - Гайдай Наступальні дії окупанти супроводжуються цілковитим знищенням українських міст на їхньому шляху.
Росія підкупила Іран та Білорусь, видавши в березні рекордні держкредити – росЗМІ Кредит, скоріш за все, видали у рублях.
Вночі ворог обстріляв із «Градів» села Криворізького району У кількох селах є руйнування будинків.
В Україні продовжили можливість виїзду закордон за внутрішнім паспортом Напередодні Держприкордонслужба повернулась до передбачених законами мирного часу правил перетину кордону за закордонними паспортами. Це викликало обурення серед українців.
Ворог повномасштабним вторгненням вбив 205 українських дітей В Офісі генпрокурора розповіли, скільки дітей постраждало від російсько-української війни.
У разі постачання зброї Росії, Китай зіткнеться з наслідками з боку всіх союзників США – Держдеп За даними Financial Times, у березні Державний департамент США розіслав своїм союзникам у Європі та Азії дані про готовність Китаю постачати військову допомогу Росії на тлі збройної агресії щодо Києва.
Голова профільного підкомітету Віталій Безгін: «Увесь тягар з відновлення вщент зруйнованих громад повинна брати на себе держава» Ірина Федорів Про ліквідовані субвенції, роль військових адміністрацій та корекції в адмінтерустрої після війни Опитування читачів
Російський військово-промисловий комплекс - наступна мета санкцій - заступник міністра фінансів США США мають намір домогтися приєднання до санкцій ключових країн
В Ізюмському районі окупанти застосували хімічну зброю – ексдепутат міськради Микита Каракай розповів про симптоми отруєння застосованої ворогом хімзброї.
Україні передадуть засоби хімзахисту та дрони - Міноборони Японії Загроза застосування Росією хімічної зброї лишається високою, тож партнери України надсилають засоби індивідуального захисту для військових.
Не засіяними цього року залишаться третина українських полів – ООН Основні причини – міни та військові дії.
Росія посилює протиповітряну оборону навколо Харківської області - Генштаб На Слобожанському напрямку ворог здійснює перекидання додаткових зенітних ракетних дивізіонів, з метою організації системи протиповітряної оборони наступального угруповання.
Росія втратила половину своїх БТГ з початку війни проти України - американський експерт Зі 130-ти БТГ залишилося лише близько 70-80-ти
новини за 18 квiтня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • Чи є Путін новим Гітлером, і хто тоді росіяни? Чи є ідеологія Росії нацистською, і що має з цим робити світ
      Автор Віталій Огієнко Стаття 17 квiтня 17:00
    • Мій будинок зруйновано. Що робити? Як отримати компенсацію за пошкоджене чи знищене війною майно
      Автор Ярослава Борка Стаття 17 квiтня 13:00
    • Як має розвиватися українська наука після війни Про вітчизняний імпакт, і не тільки
      Автор Олександр Костюк Стаття 17 квiтня 08:30
    • Святий далекобій. Про священника, який рятує не тільки душі, а й життя українців Роби те, що маєш робити, і нехай буде те, що має бути
      Автор Алла Котляр Стаття 16 квiтня 17:00
    • Суттєва підтримка для нафтогазового ембарго Що, крім енергетичного ембарго, необхідно для різкого скорочення фінансових можливостей агресора
      Автор Олег Гетман Стаття 16 квiтня 13:00
    • Випробування НАБУ. Чи готовий Зеленський відкрити другий фронт проти корупції? Сьогодні спливли повноваження директора НАБУ Артема Ситника. В. о. директора став перший заступник Гізо Углава. Що далі?
      Автор Інна Ведернікова Стаття 16 квiтня 08:30