Select Page

Війна за незалежність України — це війна за вільну демократичну європейську Україну. Не буде України — не буде ні волі, ні демократії, ні прав людини. Всі українці та українки мають об’єднатися у цей час у спротиву нашому спільному лютому ворогові — Русскому міру. Зараз немає часу для розбіжностей, і українська ЛГБТ+ спільнота, як невід’ємна частина нашого народу, має робити все для нашої перемоги! В Русском мірє наше існування — ні як ЛГБТ+ людей, ні як українців — просто неможливе. Робімо свою справу кожен на своєму місці — в армії, у теробороні, на робочих місцях, як волонтери.

Разом до перемоги!

Наша діяльність

Попередні результати кампанії на підтримку законопроєкту 5488

В рамках кампанії «Долучайся! Підтримай законопроєкт #5488!», Центром «Наш світ» за допомогою моніторингової мережі та партнерських організацій було зібрано та направлено до Верховної Ради більше 800 паперових листів і багато електронних звернень майже зі всіх регіонів України на підтримку законопроєкту 5488.

  • Об’єднані проти насильства. Становище ЛГБТ+ в Україні у 2021 році

  • Тридцять років свободи

  • Альтернативний консерватизм: патріархат, гомофобія та мракобісся

  • Всесвітній Саміт лідерів за демократію — ЛГБТ вимір

Більше новин...

Read More News...

Наші публікації

Об’єднані проти насильства. Становище ЛГБТ+ в Україні у 2021 році

У публікації представлено інформацію, що відображає соціальне, правове та політичне становище ЛГБТ+ людей в Україні у 2021 р. Наведено дані та здійснено аналіз ситуації з питань, пов’язаних з правами та інтересами ЛГБТ+, у законодавстві, суспільнополітичному житті, громадській думці, надано приклади випадків дискримінації на ґрунті сексуальної орієнтації або ґендерної ідентичності та інше.

Становище ЛГБТ в Україні у січні – липні 2021 року

Нові законодавчі ініціативи Кабінету Міністрів та очікуване рішення ЄСПЛ створюють умови для вирішення найважливіших юридичних проблем щодо захисту прав ЛГБТ в Україні. Хоч і з запізненням, український уряд продовжує виконувати ЛГБТ компоненти Плану дій у сфері прав людини. Головною проблемою у цій сфері залишається лобістська діяльність провідних українських церков, які опираються всім крокам по боротьбі з гомофобією та її наслідками, стверджуючи, що це є порушенням свобод совісті та слова.

Всі публікації...

Read more...

Наші сервіси



Правова консультація для ЛГБТ:
(095) 273-03-09

Центр “НАШ СВІТ” є членом