This version of the page http://kredobank.com.ua/about/socialna-vidpovidalnist (195.78.252.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-18. The original page over time could change.
Соціальна відповідальність | KredoBank
Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

Соціальна відповідальність

Освіта, медицина, музика, кіно, книги, спорт — ми так полюбили наші соціальні проєкти, що вже не уявляємо життя без них і називаємо їх своїми хобі.

Щороку ми беремо участь в багатьох акціях та заходах в різних сферах суспільного життя: «Кіно в парку», «Читаємо з Кредобанк», «Музика у старому Львові», «З добрим серцем» та інші. Все це стало дозвіллям Кредобанку. Ми розповідатимемо вам про нього на цій сторінці. І долучайтеся до нас.

Кіно в парку з KredoBank

Показ фільмів світового кінематографу просто неба. Щорічний захід від Кредобанку, який збирає мешканців та гостей міста в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького у Львові. Дiзнатися бiльше

Читаємо з KredoBank

Ця ідея пришла нам на думку наприкінці 2017 року: більше 300 тисяч клієнтів та 26 тисяч дітей залучені до літературно-читацького проєкту "Читаємо з KredoBank". Дiзнатися бiльше

З добрим серцем

Ініціатива «З добрим серцем» спрямована на допомогу медичній галузі України, зокрема дитячій медицині. Щороку банк забезпечує лікарні країни потрібним для них обладнанням. Дiзнатися бiльше

Кіно в парку з KredoBank

Показ фільмів світового кінематографу просто неба. Щорічний захід від Кредобанку, який збирає мешканців та гостей міста в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького у Львові.

Детальнiше

Читаємо з KredoBank

Ця ідея пришла нам на думку наприкінці 2017 року: більше 300 тисяч клієнтів та 26 тисяч дітей залучені до літературно-читацького проєкту "Читаємо з KredoBank".

Детальнiше

З добрим серцем

Ініціатива «З добрим серцем» спрямована на допомогу медичній галузі України, зокрема дитячій медицині. Щороку банк забезпечує лікарні країни потрібним для них обладнанням.

Детальнiше
Цілодобовий контакт-центр
Подзвонити