This version of the page http://zt.20minut.ua/Berdychiv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-13. The original page over time could change.
Бердичів - 20 хвилин Житомир

Бердичів

Бердичівлянин продавав безакцизний алкоголь: йому повідомили про підозру

30 листопада слідчі СУ ГУНП за участі Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ оголосили про підозру організатору злочинної групи у причетності до незаконного обігу безакцизного алкоголю.

Житель Бердичівщини, який побив пасинків, працюватиме на громадських роботах

До 150 годин громадських робіт засуджено жителя Бердичівщини, визнаного винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень неповнолітнім синам співмешканки.

photo_camera У Бердичеві Президент побував на навчанняхї ССО ЗСУ з десантування, захоплення ворога та евакуації

Президент України Володимир Зеленський відвідав полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій ЗСУ на Житомирщині.

Президент Володимир Зеленський сьогодні у Бердичеві

Щоправда, про візит Президента місцеві журналісти, як вони самі пишуть, дізналися з чуток.  

У Бердичів вчора прибули тисячі паломників з різних країн світу на 265-у річницю коронації ікони Матері Божої Бердичівської

У Бедичеві відбулись урочистості з нагоди вшанування ікони Матері Божої Святого Скапулярію – 265-а річниця коронації.

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт плавального басейну у Бердичеві. ВІДЕО

Серед пріоритетів програми Президента України «Велике будівництво» – розвиток  спортивної інфраструктури.

У Бердичеві горів закинутий м'ясокомбінат. ФОТО

Увечері 24 травня жителі міста Бердичева були наполохані густим чорним димом.

У Бердичеві 54-річний чоловік поранив з пневматичного пістолета 33-річного місцевого жителя

Пізно увечері 12 квітня до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про  госпіталізацію місцевого жителя через травмування на вулиці райцентру.

Минуло чотири роки, а змін немає. Традиції – ті ж самі?

Чотири роки тому, 6 квітня 2017-го року, під час сесії Житомирської обласної ради сталася цікава і водночас ганебна подія, яку навіть сьогодні важко пояснити чи тим паче зрозуміти. 

Палац Ганських у Верхівні має стати туристичної меккою України, - Володимир Федоренко

Про розвиток туризму, реконструкцію Маєтку Ганських у Верхівні та міжнародний туристичний маршрут «Дорога Бальзака» говорив голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко у ефірі на телеканалі «СК1», - повідомляє пресслужба обласної ради.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up