+38 (067) 487-80-60
+38 (067) 551-29-81 Viber
sales@a4.com.ua

Типові програми 1С:Підприємство

Група компаній А4 є лідером на ринку України щодо впровадження та обслуговування програм 1С:Підприємство. Багаторічний досвід і співробітництво з сотнями клієнтів дає нам низку переваг перед конкурентами. Ми з легкістю можемо допомогти кожному клієнту з вибором програмного забезпечення, яке відповідає його вимогам.

Замовити 1С:Підприємство

❗Наразі програмні продукти ТМ "1С:Підприємство" знято з продажу❗

Ми пропонуємо вам підбірку найпопулярніших рішень 1С:Підприємство:

Бухгалтерія
Зарплата та кадри
Торгове підприємство
Управління торгівлею
Невелика фірма
Виробниче підприємство
Роздріб

Автоматизація підприємства на базі типових рішень 1С:Підприємство є одним з головних факторів успіху та розвитку підприємства – від малого до великого бізнесу, великих корпорацій.

Обираючи типові, стандартні програми 1С:Підприємство, Ви можете розраховувати на індивідуальний підхід, високий професіоналізм та якість послуг. При необхідності будь-яка типова конфігурація 1С:Підприємство може бути доопрацьована під потреби і запити конкретно Вашого підприємства.

Найбільш популярні типові рішення 1С:Підприємство:

  • управління торгівлею (за статистикою і результатами наших клієнтів продуктивність відділу продажів збільшується в середньому на 40%. ПО має зручний інтерфейс, досить широкий функціонал)
  • зарплата і управління персоналом (дана конфігурація може бути прив’язана до конфігурації “Бухгалтерія” і є відмінним помічником відповідального за нарахування заробітної плати, управлінням персоналом)
  • бухгалтерія. Це дійсно самий потужний на сьогоднішній день продукт в Україні. Підходить для підприємств будь-якого виду діяльності.
  • роздріб. Призначено для роздрібних мереж і магазинів. Він допомагає впорядкувати і автоматизувати всі операції з торгівлі та закупівлю.
  • управління невеликою фірмою. Готове рішення для малого бізнесу, яке дозволяє автоматизувати бізнес процеси підприємства.

Це найбільш популярні типові рішення 1С:Підприємство. Крім них існує цілий перелік галузевих рішень, які розроблені для підприємств з вузькою спрямованістю, з ними ви можете ознайомитися в іншому розділі нашого сайту.

Замовляйте консультацію

«Група компаній А4» офіційний партнер «Спілки Автоматізаторів Бізнесу». Ми продаємо, впроваджуємо і супроводжуємо конфігурації «1С:Підприємствo» 8.3: Бухгалтерія, УВП, УТП, CRM, ЗУП, УНФ з безкоштовним втановленням та налаштуванням.

Використання типових конфігурацій «1С:Підприємство 8» дозволяє автоматизувати управління та облік ресурсів підприємства, налагодити контроль над господарськими операціями.

Купуючи програмний продукт Ви отримуєте ліцензійну програму на базі «1С:Підприємство 8» + можливість підключити ІТС (інформаційно-технологічний супровід) за пільговою ціною.

З нашою компанією Ви отримаєте:

  • безкоштовну установку і первинне налаштування;
  • оновлення програми нашими сертифікованими фахівцями;
  • лінію онлайн-консультацій;
  • знижки на послуги наших програмістів;
  • знижки на навчальні курси в нашій компанії.

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит