+38 (067) 487-80-60
+38 (067) 551-29-81 Viber
sales@a4.com.ua

BAS ERP для України – Система автоматизації та управління великими підприємствами та виробництвом

BAS ERP це один з найпотужніших сучасних продуктів, метою використання якого є повна автоматизація багатьох робочих процесів у великих підприємствах з великою кількістю робочих місць, складним процесом виробництва.

ERP система — це прикладне рішення, яке удосконалює, контролює і автоматизує найскладніші бізнес процеси великих компаній і виробництв. На сьогоднішній день автоматизація виробництва, це одна із запорук успіху і процвітання бізнесу. Програмні забезпечення, які дозволяють це зробити є головною основою для створення ERP системи.

Замовляйте консультацію

Автоматизація виробництва в BAS ERP і зарубіжному аналогу SAP ERP реалізована схожим чином, але BAS має більш широкий і гнучкий функціонал, та повну адаптацію для України. У конфігурації програмного забезпечення успішно реалізована така функція, як заявки на витрачання фінансових коштів, можливий контроль заявок і платежів. Облік передбачає чіткий розподіл про всіх вихідних і вхідних платежах, реєструє виписки. Це дозволить підняти рівень оперативного виконання обліку. ERP – це програма, яка дозволяє вам отримати контроль над усіма грошовими коштами, які знаходяться в процесі зарахування або переміщення, списання.

Система управління підприємством вимагає грамотного управління бухгалтерським і податковим обліком згідно з чинним законодавством України. Завдяки інтеграції ERP CRM і функцій 1С:Підприємство, ERP включає в свою підсистему податковий і бухгалтерський облік. У конфігурації присутні основні форми звітності, також можливо зручним методом відбирати і сортувати всю необхідну інформацію. Всі види звітів можливо в будь-який час завантажувати в електронному вигляді.

BAS ERP дозволяє також вести взаєморозрахунки зі своїми клієнтами:

  • Можливість використовувати кілька правил роботи з клієнтами – типових і індивідуальних
  • Ордерна схема включена в конфігурацію для документообігу і продажів
  • ERP – це програмне забезпечення, в якому навіть можна вести претензійну роботу з клієнтом, при необхідності
  • Узгодження всіх замовлень, з статусів, контроль виконання
  • Автоматизований процес передпродажних робіт на рівні автоматичної розсилки комерційних пропозицій
  • ERP системи дозволяють використовувати на вибір різні форми оплати з кожним клієнтом

Також ви отримаєте наступні доступні функції:

  • Можливість бюджетування в BAS ERP
  • Аналіз і моніторинг всіх показників вашого бізнесу. По суті це відповідь на питання що таке ERP, тому що для моніторингу та звітності у всіх аспектах бізнес процесів необхідна ціла багаторівнева система контролю і обліку всіх даних.

Наші співробітники підходять індивідуально до кожного клієнта і враховують систему роботи його бізнесу, вимоги і побажання для грамотного впровадження ERP. Ви можете бути впевнені, що автоматизація виробництва і програма ERP виведуть вашу компанію на новий рівень.

Ціна програми BAS ERP для України

Назва продуктуЦіна
BAS ERP180 000 грн.
Замовити ERP систему

Технологічна автоматизація наразі стала необхідністю для підприємств, що швидко розвиваються. У зв’язку з цим, на сьогодні управління великим підприємством має передбачати гнучкий підхід, а критерієм виступати ефективність. Ці принципи були поеладені до основи при реалізації ERP-рішення в лінійці продуктів – “BAS”. Дивіться інші наші ERP рішення по посиланнях нижче:

Управління холдингом
Наші впровадження
Агро ERP

Функціональні можливості та переваги ERP системи

Задайте ваше питання нашим професіоналам​​:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит