This version of the page http://volz.ua/about/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-03. The original page over time could change.
Детальна інформація та останні новини від НВФ ВОЛЗ

ПРО НАС / НОВИНИ

МІСІЄЮ ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" Є НАДАННЯ ПОСЛУГ ЗВ'ЯЗКУ ЗА ДОСТУПНИМИ ЦІНАМИ З ЗБЕРЕЖЕННЯМ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ.

Компетентність фахівців нашої компанії підтверджена наявністю вузькоспеціальної освіти і великої кількості досвіду роботи в даній сфері.

Інженер/оператор служби підтримки

Опис вакансії ТОВ «НВФ «ВОЛЗ» — постачальник послуг в галузі інтернету та телефонії, VoIP, хостингу, колокації, хмарних послуг — на конкурсній основі відкриває вакансію на посаду «Інженер/оператор служби підтримки». Вимоги до кандидатів базові знання моделі OSI, протоколів Ethernet, TCP/I… →

11.11.2021
Нове ядро мережі L3

Раді повідомити нашим клієнтам та партнерам, що в листопаді-грудні 2020-го року, паралельно із модернізацією ядра мережі L2 та на базі цього ядра, наша компанія побудувала нове ядро L3 із швидкостями… →

04.01.2021
Модернізація ядра мережі L2

Динаміка розвитку технологій доступу та передачі даних і сучасні запити бізнесу та приватних мереж на якісні послуги вимагають від операторів постійної уваги до архітектури мережі на кожному її рівні… →

04.01.2021
Захист Arbor від DDoS атак для наших клієнтів

Згідно із щорічним Worldwide Infrastructure Security Report компанії Netscout, у 2018-му році атаки було спрямовано на інфраструктуру компаній у 49% випадків, на онлайн-послуги — у 41%, на внутрішні … →

30.12.2020
БІЛЬШЕ НОВИН

ПІДПИШІТЬСЯ НА НОВИНИ

Будьте в курсі останніх подій компанії.

ТОВ "НВФ "ВОЛЗ"

Ми входимо в число підприємств, котрі надають широкий спектр телекомунікаційних послуг на території України, які швидко розвиваються.

Компанія була створена в травні 1996 року. Ми спеціалізуємося на наданні телекомунікаційних послуг широкого спектру. Як оператор зв'язку, ми є володарями практично найбільшого покриття на територіях м.Київ та Бровари (більше 2000 км., ОВК). Можливості нашої команди включають в себе надання послуг в 99% бізнес-центрів міста.

Працюючи в цій сфері вже більше двох десятків років, ВОЛЗ завоювала високий рівень довіри у наших партнерів, і посіла високі позиції в даній сфері. Ми пишаємося фахівцями, які завжди виконують свою роботу на високому рівні і забезпечують стабільне функціонування найсучаснішого обладнання.

КОМПАНІЯ ЗАВЖДИ ІНВЕСТУЄ В ПОЛІПШЕННЯ І РОЗШИРЕННЯ СПЕКТРУ ПОСЛУГ, ЩО НАДАЄТЬСЯ, ЗРОБИВШИ ОСНОВНИЙ АКЦЕНТ НА ВПРОВАДЖЕННІ НАЙСУЧАСНІШОГО ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ