Кращий інтернет провайдер Києва - ІТ

Шановні абоненти!
З 15.03.22 ми відкриваємо в наших абонентських відділах термінали для оплати послуг без комісії за адресами:

Троєщина:
📍пр-т Маяковського, 70
⏰Вт., Чт., Суб. 10:00-15:00

Виноградар:
📍вул. Данченка 1к3
⏰Вт., Чт., Суб. 10:00-15:00

Русанівка:
📍вул. Ентузіастів, 11
⏰Пн. - Суб.: 10:00-17:00

Харківський:
📍вул. Ревуцького, 5:
⏰Пн. - Суб.: 10:00-17:00

Голосіївський:
📍пр-т. Голосіївський 17Б:
⏰Пн. - Суб.: 10:00-17:00

Сплачуйте послуги будь-яким зручним для Вас способом та залишайтесь завжди на зв’язку!
Бережіть себе та близьких!
Все буде Україна 💛💙

ІНТЕРНЕТ
ІНТЕРНЕТ+ТБ
ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Київський інтернет-провайдер «Інформаційні Технології»: стабільна якість та надійність

Інформаційні Технології в Україні – це не тільки провайдер, що демонструє стабільно високу якість послуг, але і група фахівців, які допомагають вдосконалювати свій сегмент ринку на державному рівні. Зокрема, за нами можна закріпити такі досягнення, як: Ми представлені на вітчизняному ринку з 1991 року і встигли за цей час завоювати довіру населення, а також допомогти міській адміністрації столиці розробити оптимальну програму розвитку телекомунікаційних мереж. Інформаційні Технології в Києві надають Інтернет по власній мережі широкосмугових оптоволоконних ліній із пропускною спроможністю від 10 Гбіт/с – це сучасна і найшвидша технологія в Україні Fast Ethernet. Інформаційні Технології як провайдер майбутнього вже зараз дає споживачам кращий продукт з тих, що є на ринку. Але ми постійно шукаємо можливості і технології його вдосконалення.

Основні послуги для населення і корпоративних клієнтів

Компанія має у своєму розпорядженні повний перелік обладнання та оснащення, а також штат висококваліфікованих фахівців, щоб забезпечити своїм замовникам стабільний доступ до високошвидкісного безлімітного Інтернету, а також кабельного, аналогового і цифрового телебачення. Це не просто інтернет-провайдер Києва, а ще й підрядник для будівництва мультисервісних мереж. Виконуємо повний комплекс робіт, від проекту до підключення. Крім цього, пропонуємо такі додаткові послуги: ІТ – це інтернет-провайдер, якому довірили своє обслуговування найбільші готельні комплекси країни. Наші майстри прокладали магістральні лінії для корпоративних мереж столичних готелів «Спорт», «Турист», «Славутич», і вінницького «Поділля».

Переваги та покриття інтернет-провайдера в Києві

Наші клієнти не задаються питанням, який інтернет-провайдер кращий, тому що впевнені у правильності свого вибору. Не залежно від того, приватний це замовник або організація, вони отримують прозорі умови обслуговування на основі офіційного договору, вигідні ціни і кілька тарифних планів на вибір. Гарантуємо оперативне підключення до Інтернету і телебачення, а також цілодобовий зв'язок зі службою технічної підтримки, яка готова в будь-який момент усунути несправності або допомогти розібратися з налаштуванням обладнання. Підключаємо абонентів з таких районів: Щоб дізнатися, чи можливе підключення за вашою адресою, зв'яжіться з операторами кол-центру або надішліть запит поштою. Ми завжди відкриті до діалогу зі своїми теперішніми та майбутніми замовниками. Для зв'язку є кілька багатоканальних телефонних ліній, а у всіх перерахованих вище районах працюють реальні офіси, де консультанти приймають без вихідних, подовжений робочий день. Якщо хочете поспілкуватися з керівництвом, приходьте в перший або останній вівторок місяця в офіс за адресою вул. Ревуцького, 5. Крім того, компанія веде власний канал телемовлення Марс-ТВ, де можна дізнатися актуальні новини району, акції та нововведення для абонентів, що обслуговуються. Всю інформацію про послуги, що надаються, а також чинні розцінки дивіться на відповідних сторінках сайту.
Close
Заявка на підключення Close
дозволяю зберігати і використовувати мої персональні дані
Форма замовлення дзвінка Close