This version of the page http://volz.ua/international-internet/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-02. The original page over time could change.
Високошвидкісний міжнародний Інтернет від “ВОЛЗ”

МІЖНАРОДНИЙ ІНТЕРНЕТ

ТОВ НВФ “ВОЛЗ” ПРОПОНУЄ СВОЇ ПОСЛУГИ КОМПАНІЯМ, ПРОВАЙДЕРАМ І ОПЕРАТОРАМ, А ТАКОЖ ПРЕДСТАВНИЦТВАМ МІЖНАРОДНИХ ПІДПРИЄМСТВ!

З перших днів існування компанії ми незмінно націлені на задоволення всіх телекомунікаційних потреб населення, а також забезпечення високоякісних послуг. За досить довгий період нам вдалося увійти в число провідних провайдерів міста Київ.

ДЛЯ НАС НЕ ІСНУЄ МЕЖ!

З гордістю повідомляємо про успішну побудову прямих включень в міжнародні та українські точки обміну трафіком.
НАШЕ СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ ДОЗВОЛЯЄ РОЗШИРЮВАТИ МЕЖІ!

За більш ніж два десятки років продуктивної роботи ми змогли побудувати якісні прямі включення не тільки в українські, а й в інтернаціональні точки обміну трафіком. НВФ “ВОЛЗ” завжди інвестує у власний розвиток, а також в поліпшення наданих сервісів і послуг, і планує розширити вже наявні точки обміну трафіку, котрі проходять через Україну, Амстердам, Франкфурт, Москву. Завдяки наявності величезного досвіду в сфері надання телекомунікаційних послуг, наші фахівці можуть швидко і якісно обслуговувати всі наявні послуги і сервіси, такі як: SDH, ETH, EoS, SDI, а також надаємо доступ до Банківських сервісів (S.W.I.F.T, FSTS, UX, etc.) через канали передачі даних.

НВФ “ВОЛЗ” Є ОПТОВИМ ПОСТАЧАЛЬНИКОМ ІНТЕРНЕТУ ЧЕРЕЗ ПРЯМИЙ КАНАЛ З ФРАНКФУРТУ

НВФ “ВОЛЗ” були успішно побудовані прямі канали з Франкфурту. Завдяки цьому, ми можемо гарантувати більш високу якість телекомунікаційних послуг, які ми надаємо, а також найбільший рівень надійності через те, що всі дані проходять прямо через наші канали і інформація зберігається тільки на серверах НВФ “ВОЛЗ” з неможливістю її перехоплення.