This version of the page http://cdu.edu.ua/anons-podiy/treninh.html (195.95.232.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-29. The original page over time could change.
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького — Тренінг

ВСТУПНИКУ

ЗАПИТАТИ У РЕКТОРА

 
 

Тренінг

 

Запрошуємо Вас взяти участь в тренінгу «Комунікація та співпраця в умовах змішаного навчання», що проводиться Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького в рамках реалізації проекту Британської Ради в Україні «Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України». Спікери тренінгу — Василь Мойсієнко, Наталія Андрусяк, Галина Луценко та Наталія Сливка.

Тренінг відбудеться в онлайн-режимі на платформі Zoom, 27 жовтня о 14:30 годині.

Приєднуйтеся, якщо Ви хочете:

  • дізнатися більше про стратегії ефективної комунікації та співпраці в умовах змішаного навчання, а саме, про їх психологічні, освітні та цифрові аспекти.
  • визначити роль викладача у забезпеченні та підтримці ефективної комунікації та співпраці під час освітнього процесу
  • бути здатним модернізувати власні традиційні (орієнтовані на аудиторну роботу) та онлайнові заняття з використанням як освітніх, так і цифрових інновацій.

Для реєстрації до участі просимо заповнити google-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6mNWwVkwjsICRDC86zEhWryA6VHLB6fLUqsLZkTuJrj36bA/viewform

Підтвердження реєстрації та посилання на сесію Zoom буде надіслане на електронну пошту.