This version of the page http://www.berezivska.ua/ (194.54.88.132) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-24. The original page over time could change.
Природна мінеральна вода Березівська (Березовская) в Харкові - виробник Berezivska Природна мінеральна вода Березівська (Березовская) в Харкові - виробник Berezivska
Мінеральна Вода

Березівська

Легенда

Унікальну за своїми характеристиками мінеральну воду „Березівська”, дбаючи про нас, створила сама Природа. Існує легенда, згідно з якою багато років тому в Харківській губернії розігралася сильна гроза.

Одна з блискавок вдарила у високу березу і розколола її аж до землі. В основі цього дерева виникло чудодійне джерело, цілющі властивості якого стали відомі далеко за межами Слобожанщини. Місцевість, де знайшли це джерело, називалася Березовське, звідси й пішла назва води - «Березівська».

Мінеральна Вода Березівська

На заводі постійно проводиться модернізація обладнання та технологічного процесу. Якість «Березівської» води також була відзначена споживачами України.

  • Газована вода
  • Негазована вода
  • Аква мама

ПродукціяАква мама

Екологічно чиста вода «АКВА МАМА» містить оптимальну кількість мінеральних речовин, тому її можна вживати без обмежень, зокрема з перших днів життя!

Це вода з м'яким приємним смаком, яка, на відміну від звичайної питної води, проходить спеціальне очищення, внаслідок чого "АКВА МАМА" не надає додаткового навантаження на дитячий організм.

Детальніше

Продукція спорт

Екологічно чиста вода містить оптимальну кількість мінеральних речовин, тому її можна вживати без обмежень, у тому числі на тренуваннях!

Это вода с мягким приятным вкусом, которая, в отличие от обычной питьевой воды, проходит специальную очистку, в результате чего не оказывает дополнительной нагрузки на организм.

Детальніше

Березівська Новини

Усі новини
Новинка!

На заводі випущена нова позиція мінеральної води- "Березівська Преміум" в пляшках 0,75 л. це столова природна мінеральна вода з ідеально збалансованим хімічним складом і низьким рівнем...

Детальніше
Мінеральна вода “Березівська” стала переможцем обласного конкурсу якості “Краща продукція Харківщини”

Щорічний обласний конкурс" Краща продукція Харківщини " проводиться з метою стимулювання та заохочення підприємств області до підвищення якості та конкурентоспроможності продукції. Цього року...

Детальніше