This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-23. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Світ разом з Україною: що про нас пишуть у світовій пресі

Увага всього світу прикута до подій в Україні.

Як купити чи отримати зброю у Тернополі під час війни? Розповідаємо про дозволи та інші нюанси

В умовах воєнного часу для громадян є два шляхи для отримання вогнепальної зброї: стати представником територіальної оборони, або отримати відповідний дозвіл на користування та володіння нею. У цьому матеріалі ми розповімо покроково, як діяти.

play_circle_filled Чи відновили роботу кафе, магазини та перукарні Тернополя? Ми перевірили (РЕПОРТАЖ)

Представники влади центральних та західних областей закликають жителів виходити на роботу.  У мирному та спокійному Тернополі свою роботу запрацювали низка закладів, щоправда, з певними змінами. Як відновлює роботу малий та середній бізнес нашого міста, читайте у нашому матеріалі.

Корм для тварин: який і де є в Тернополі? Дізнавались «20 хвилин»

Тернополяни в соцмережах скаржились на відсутність кормів для тварин. Наші журналісти обійшли шість точок продажу: три супермаркети великих мереж і три спеціалізовані зоомагазини, щоб дати відповідь на ці питання.

Дефіциту одягу немає: Як працюють секонд-хенди у Тернополі?

Тернополяни у групах соцмереж нещодавно поширювали інформацію про те, що не вистачає тканини для плетіння маскувальних сіток. Її запропонували закупити у місцевих секонд-хендах. Однак ті, мовляв, наразі через введений воєнний стан, зачинені.

play_circle_filled «Вони збережуть солдатам життя»: тернопільська компанія розробила безпілотні бойові машини

Із 2016 року ТОВ «МЕЛВІС» займається проектуванням та випробовуванням безпілотної наземної бойової машини. Проєкт успішно пройшов випробовування в умовах, максимально наближених до бойових. Тепер компанія поставила задачу поставити на потік виробництво та безкоштовну передачу бойових машин військовим ЗСУ, однак для цього необхідні спонсори.

Не беруть банківську картку – товар можуть забрати! Чи є проблеми з розрахунком у Тернополі?

Через масове навантаження на термінали, або ж небажання підприємців здійснювати такі платежі, тернополяни зіштовхнулися з труднощами при розрахунку банківською картою в перші дні воєнного стану.  Яка ситуація зараз? Ми перевірили.

Порожні полиці і таблички: чи дотримуються у магазинах міста заборони на продаж алкоголю? Ми перевірили

На території Тернопільської області від неділі, 27 лютого, заборонено продавати алкоголь. Це рішення зумовлено вимогами воєнного часу. Та чи дотримуються заборони торгівлі спиртним у магазинах та маркетах міста? Чи прибрали алкоголь з полиць? Ми перевірили.

photo_camera Церква на трупах і відсутність інтернету: що побачили у селі, яке було центром УПА на Тернопільщині

З комунікацій тут лише світло, немає ані магазинів, ані якісної дороги, ані навіть церкви. Чому від колись великого села на Шумщині лишилося  тільки вісім дворів? Розповідаємо як живуть місцеві жителі зараз.

photo_camera Підбирають квіти за характером і не тільки. Скільки коштує прокат букетів для фотосесій у Тернополі

Послуга "оренда букету" – можливість сфотографуватися з шикарним букетом, але при цьому його не купувати.  Квіткові магазини видають вам свій товар на 15-20 хвилин (або довше). А потім ви його повертаєте.  Скільки ж коштує таке задоволення та чи користується популярністю така послуга, розповідаємо. Ви можете підписатися на матеріал, аби дочитати його до кінця. 

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up