This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-22. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera Ліплять вареники та допомагають плести сітки! Як тернопільські діти стали волонтери для захисників

Вони щодня запитують у батьків, а коли закінчиться війна, коли не треба буде ховатися у підвалі, коли зможуть повернутися у садочки та школи. Дорослі стараються знайти відповіді на такі серйозні питання малюків.  А діти тим часом не сидять, склавши руки, вони також поповнили ряди волонтерів. Ділимося кількома фотографіями від наших читачів. Вони справді надихають. З такими силами ми точно переможемо!

Тернополяни хвилюються через іграшки на майданчиках. Навчіть дітей не піднімати незнайомі речі

Фото іграшки на вулиці надіслала в редакцію "20 хвилин" тернополянка пані Марія. Вона стурбована тим, що вона може бути небезпечною.

photo_camera Живемо в нових реаліях. Єдині зі своєю країною: 20 фото з воєнного Тернопілля

Шість днів війни перевернули життя кожного з українців. На щастя, на Тернопільщині за це час спокійно.  Але у нас свій фронт: військові, готові захищати нас щосекунди, цілодобова робота волонтерів, допомога людям, які залишились без даху над головою, щирі молитви... 

Фото дня: знімок з телефону вбитого окупанта, який не встиг здатися в полон

Захистимо Україну разом!

photo_camera Фото дня: на Театральному майдані розібрали ковзанку

Новорічні свята завершились, головну ялинку міста розібрали ще кілька тижнів тому. А 21 лютого вже почали демонтувати й ковзанку.

photo_camera З одного ракурсу: погром біля міліції та намети на майдані. Як виглядав Тернопіль під час Євромайдану

Минуло вісім років з часів Євромайдану. 20 лютого відзначають День пам’яті Небесної Сотні. Тоді на вулиці вийшли люди по всій країні. Тернопіль – не став винятком. Як виглядало місто під час Революції Гідності? Ми продовжуємо серію публікацій «З одного ракурсу».

Зірку повернуть: чому на «Алеї зірок» у Тернополі немає однієї бронзової квітки

Тернополяни не дорахувалися однієї зірки на вул. Сагайдачного.

photo_camera Тернополянки в Instagram: підбірка пікантних фото

Мінімум одягу і максимум лайків. Дивіться підбірку пікантних фото з Instagram.  

У Тернополі демонтовують святкову фотозону "2022" (ФОТО ДНЯ)

Святкову ілюмінацію "2022" почали демонтовувати вранці, 3 лютого.

photo_camera Свята скінчились: на Театральному майдані розбирають ялинку (ФОТО ДНЯ)

Демонтаж головної новорічної красуні Тернополя розпочали 31 січня. Переглядайте фото та прощайтесь з новорічним настроєм. 

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up