This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.21.12.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-13. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини13 Березня 2022

13 Березня 2022
Евакуаційні поїзди на 13 березня По Україні та за її межі
На Сумщині сьогодні не узгодили "зелені коридори" Влада працює над створенням безпечних маршрутів евакуації.
Розстріл автобусів з жінками та дітьми у Київській області — деталі розвідки "Зеленого коридору" не було — люди, що зневірилися, думали, що росіяни не стрілятимуть у цивільних.
У Білорусі шоковані кількістю убитих росіян, які прибувають у морги Люди на станції Мозир просто шоковані кількістю трупів, завантажених у поїзд.
Скадовськ під контролем України, ворожих військ у місті немає — мер Комунальні служби працюють із труднощами, але у штатному режимі. ► Відео
Під Харковом розбито та виведено з України одну з БТГр 6-ї загальновійськової армії РФ — Генштаб Також ворожі російські війська зазнали поразки у наступі на Кривий Ріг.
Через обстріли постраждала православна Святогірська Лавра, є поранені У приміщенні Лаври знаходились монахи та біженці.
"Ми повинні підготуватися до ще більшої хвилі біженців", — Міністр транспорту ФРН В Европе нет договоренности о том, как должны распределяться беженцы из Украины.
Окупанти розробили інструкцію для створення фейків в Україні Розробники впевнені, що зважили на «українську психологію».  
Всюди, куди прийшла Росія на чужу землю, мрії неможливі — Зеленський Російські окупанти не можуть нас підкорити. ► Відео Доповнено
Росія та Білорусь відсторонені від Універсіади-2022 Країни-агресори позбавлені чергового міжнародного спортивного старту.
У Міненерго відзвітували про роботу енергосистеми України Окрім іншого, розпочався ремонт пошкодженої лінії електропередачі для електропостачання Чорнобильської АЕС.
Путін почав «сталінізацію» Росії через поразки в Україні — The Economist Зі зростанням розуміння неможливості перемогти в Україні, російський автократ відновлює репресії вдома.
новини за 12 березня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • Економіка рф виявилася мильною бульбашкою, яка лопається на наших очах Як Росія, розпочавши війну, поховала власний фондовий ринок
      Автор Олександр Кошовий Стаття 11 березня 17:00
    • Ми є свідками жахливих і величних подій, які визначать подальшу долю людства  Дикунство у найліберальнішому та найгуманнішому світі.
      Автор Володимир Забудський Стаття 11 березня 13:00
    • Що ми повинні зробити після перемоги України Покарання агресора — це щеплення заради майбутньої безпеки всього людства
      Автор Ігор Бураковський Стаття 11 березня 08:30
    • Глобальний макрофінансовий вимір війни в центрі Європи Обтяжені боргами та рецесією демократії можуть похитнутися
      Автор Віктор Козюк Стаття 10 березня 18:30
    • Орда без МакДональдсів Ми не повинні повторювати помилку путіна, вигадуючи собі зручний образ ворога
      Автор Валерій Калниш Стаття 10 березня 13:39
    • Як війна Росії проти України розділила Азію Про вичікування Китаю, еволюцію Японії та «стурбованість» решти
      Автор Сергій Корсунський Стаття 10 березня 09:30