This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/podiyi (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-12. The original page over time could change.
Події - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Події

Оголошено початок нового конкурсу з обрання членів НАЗЯВО

18 лютого 2022 року відбулося засідання Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) за участю Першого заступника Міністра освіти і науки – Голови Конкурсної комісії Андрія Вітренка, під час якого було оголошено початок нового конкурсу з обрання членів НАЗЯВО.

НАН та МОН поглиблюють співпрацю в реалізації проєкту "Президентський університет"

2 лютого 2022 року в Національній академії наук України відбулося чергове засідання робочої групи щодо реалізації проєкту «Президентський університет».

Міносвіти не планує призначати Сергія Квіта президентом НаУКМА

Міністерство освіти та науки не визнаватиме результати виборів президента НаУКМА, бо вони відбулися з порушеннями, і буде оголошувати повторний конкурс на посаду президента Києво-Могилянської академії.

У Луцьку вночі горів гуртожиток Волинського університету

У четвер, 27 січня, в Луцьку посеред ночі виникла пожежа в гуртожитку місцевого університету, була проведена масова евакуація студентів.

У Харкові горів корпус одного з університетів

Рятувальники ліквідували пожежу в одному з корпусів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

41 вітчизняний виш з України потрапив до рейтингу кращих університетів Європи та Середньої Азії

41 виш з України потрапив до щорічного переліку кращих університетів країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються, на 2022 рік (QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2022).

Колегія МОН обговорила результати вступної кампанії до закладів вищої освіти

Учора, 8 грудня 2021 року, на засіданні колегії МОН перший заступник Міністра Андрій Вітренко презентував результати поточної вступної кампанії до закладів вищої освіти, а також окреслив особливості підготовки до вступної кампанії 2022 року.

Випускники-магістри спеціальності «Публічне управління та адміністрування» складатимуть пробний ЄДКІ

14 грудня 2021 року магістри другого року навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» складатимуть апробаційний єдиний державний кваліфікаційний іспит у 35 містах України.

У Києві відкриється новий заклад освіти для підготовки ІТ-спеціалістів

7 грудня 2021 року в Києві відбулася презентація майбутнього технологічного університету SET University, студенти якого будуть розробляти власні стартапи та працювати з реальними бізнес-кейсами.

«Президентський університет»: у Харкові відбувся круглий стіл

30 листопада 2021 року в Харківському університеті імені В. Н. Каразіна відбулося онлайн-засідання круглого столу щодо ініціативи створення Президентського університету за участю Міністра освіти і науки України, його заступника, представників Харківської ОДА, ректорів закладів вищої освіти Харківщини, науковців і вчених.

Університети 5-ти областей України перейшли на дистанційну форму навчання

Для збереження здоров’я педагогів і здобувачів освіти в закладах фахової передвищої, вищої, післядипломної освіти всіх форм власності та сфер управління, минулого тижня Міністерством освіти і науки було рекомендовано запровадження дистанційного навчання з 25 жовтня до 15 листопада.

Два українські університети потрапили до рейтингу найкращих за можливостями працевлаштування випускників

Міжнародне аналітичне агентство в галузі вищої освіти QS Quacquarelli Symonds оприлюднило рейтинг найкращих університетів світу за можливостями працевлаштування випускників QS 2022 року – QS Graduate Employability Rankings 2022 – незалежний перелік найкращих навчальних закладів світу для студентів, орієнтованих на кар’єрні досягнення.

Колегією МОН підбито підсумки наукової та науково-технічної діяльності за 2020 рік

21 вересня 2021 року під час засідання колегії МОН було заслухано підсумки звітної кампанії щодо наукової та науково-технічної діяльності за 2020 рік та обговорено доповідь заступника Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексія Шкуратова.

Сергій Шкарлет роз’яснив, як працюватимуть заклади освіти при «жовтому» рівні епіднебезпеки поширення COVID-19

Із 23 вересня Україна переходить у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Одеська академія харчових технологій стала Технологічним університетом

Вищий навчальний заклад перейменували, тому що харчовий напрям був представлений тільки одним з чотирьох інститутів і не відображав специфіку закладу.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>