ВІДПОЧИНОК

“Квітка полонини” ТОВ “Сузір’я” – курортне міні-містечко з усіма сучасними інфраструктурними принадами, де створено всі умови для цікавого й повноцінного дозвілля відпочиваючих.

Санаторій, що розташований у мальовничій гірській улоговині, за привабливістю для наших гостей не поступається навіть відомим морським курортам. Адже у “Сузір’ї” – один із кращих в області критий плавальний басейн з підігрівом води, що і взимку здатен подарувати його відвідувачам тепло субтропіків, порадувати штучними водограями, подарувати насолоду та поліпшити самопочуття з допомогою масажерів та джакузі.

Неподалік найвідомішого закарпатського курорту розташований завод з розведення коней гуцульської породи. Так коники здатні значно пожвавити і дозвілля наших відпочиваючих. Адже у Вас завжди буде нагода навчитися їзди верхи з допомогою досвідчених і кваліфікованих інструкторів, здійснити близькі – по ошатних алеях оздоровниці чи віддаленіші – по гірських туристичних маршрутах, подорожі на конях.

І який же відпочинок у Карпатах може обійтися бодай без однієї пішої прогулянки у гори! У санаторії розроблено теренкурні маршрути різної складності, для людей з різною фізичною підготовкою. Та кожен з них приведе Вас саме на те місце, звідки відкриваються по-особливому мальовничі та натхненні краєвиди, де дихається легко і радісно очам.

Звичайно, на першому місці для бажаючих одужати і суттєво покращити стан здоров’я має бути активний відпочинок, заняття фізкультурою та спортом. У нашому оздоровчому закладі передбачено все необхідне для активного дозвілля: спортивні майданчики та приміщення для гри в баскетбол, волейбол, бадмінтон, міні-футбол, настільний теніс, тренажерна зала, більярд, гірськолижний підйомник, льодовий каток, прокат гірськолижного спорядження, велосипедів та іншого спортивного інвентарю.

Приємним доповненням літнього відпочинку є також пляж на березі гірської річки Пині, обладнаний шезлонгами, де можна досхочу ніжитися й засмагати під променями лагідного сонечка. Чи відпочити в альтанці в унікальному розкішному дендропарку оздоровниці. А ще у нас можна порибалити в двох штучних озерах. Вашими трофеями стануть короп та білий амур.

Вечори відпочинку, дискотеки, концерти дозволять Вам відчувати себе причетними до активного культурного та мистецького життя. До вподоби нашим відпочивальникам вечори танців під відкритим небом. Під звуки «живої» музики, сяяння сотень лампочок-гірлянд та мерехкотіння міріад зірок важко стриматися, аби не попливти у вальсі чи вивчити бодай кілька па закарпатського чардашу.

Для інтелектуалів і всіх, хто цікавиться минувшиною нашого краю, завжди працює бібліотека з солідним книжковим фондом, що кожного сезону поповнюється новинками сучасних українських та місцевих видань.

В санаторії також діє ексклюзивний історико-краєзнавчий музей “Лужанська долина”, в якому представлені унікальні експонати з історії регіону та побуту краян, зібрані місцевими ентузіастами.

Ще пропонуємо залюбки скористатися на курорті можливістю приділити більше уваги власній зовнішності у перукарнях та косметологічних салонах.

Для маленьких відпочивальників обладнано дитячу кімнату (для дітей віком від 3-х років), ігрові майданчики на подвір’ї.

Також до послуг наших гостей – кафе, ресторани. І просто – наше бажання зробити Ваш відпочинок насиченим, повноцінним та незабутнім.

Екскурсійні маршрути