10 переваг і причин

які спонукають відвідати санаторій “Квітка полонини” ТОВ “Сузіря” –

визнаного лідера в санаторно-курортній галузі України,

багаторазового лауреата престижних міжнародних рейтингів

 

У “Квітці полонини” –

найкраще від карпатської природи і найдієвіше від сучасної медицини,

якісний європейський рівень комфорту і сервісу

 

  1. “Квітка полонини” – єдиний на Закарпатті оздоровчий заклад, що має утричі ширший спектр бальнеологічних лікувальних можливостей у порівнянні з іншими оздоровницями. Три різновиди унікальної за своїм складом і лікувальними властивостями мінводи – “Лужанська-4”, “Лужанська-7”,  “Поляна квасова”, що видобуваються безпосередньо зі свердловин, які розміщені на території санаторію і мінералопроводом подаються в бювет та лікувальний корпус. Мінеральні води  є одночасно і ліками, і профілактичним природним засобом, і цілющими загальнозміцнювальними напоями.

 

  1. В оздоровниці лікують не тільки “профільні” захворювання, а й чимало супутніх. Перелік їх майже необмежений. Загалом в оздоровниці можна позбутися недуг шлунково-кишкового тракту, цукрового діабету та порушення обміну речовин, захворювання нирок та сечовивідних шляхів, опорно-рухового апарату, верхніх дихальних шляхів, нервової системи, серцево-судинної системи та багато інших.

 

  1. Лікувально-діагностичний корпус обладнано сучасною високотехнологічною медичною апаратурою. Тут можна здійснити максимально точну діагностику та пройти майже півсотні найрізноманітніших мегаефективних лікувально-оздоровчих процедур. Працюють кваліфіковані медичні спеціалісти, серед яких майже тридцять лікарів першої та вищої категорій, двоє кандидатів медичних наук. Профільні консультації надають лікарі : гастроентеролог, ендокринолог, отоларинголог, педіатр, уролог, гінеколог, дерматолог, вертебролог, мануальний терапевт, гірудотерапевт, ендоскопіст, іридодіагност, стоматолог, кардіолог, пульмонолог, психоаналітик тощо. Запроваджено індивідуальні ОNLINE-консультації провідних медичних спеціалістів Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л. Шупика.

 

  1. Проживання та харчування – на будь-який смак та гаманець. До послуг відпочиваючих – великий вибір номерів: від фешенебельних трикімнатних апартаментів у корпусі “Сузір’я” до простенького затишного однокімнатного двомісного – в корпусі “Квітка полонини”. Харчування розраховане і на прихильників суворих дієт, і на справжніх гурманів. Працюють за індивідуальними замовленнями фахівці-кулінари в ресторані “Сузір’я”, а за типом «шведського столу» – в ресторані дієтичного харчування “Квітка полонини”. Рецептуру та технологію приготування страв розроблено з врахуванням рекомендацій провідних дієтологів кафедри гастроентерології, дієтології та ендоскопії Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л. Шупика.

 

  1. Привабливою для відпочиваючих є й така зручність: в санаторії всі корпуси з’єднані теплими переходами. І житлові кімнати, і медичні кабінети, ресторани, басейн, функціональні та допоміжні приміщення знаходяться під одним дахом.

 

  1. “Квітка полонини” ТОВ “Сузіря” – курортне міні-містечко з усіма сучасними інфраструктурними принадами. У санаторії – один з найкращих у Закарпатській області критий плавальний басейн для дорослих та дітей з підігрівом води, штучними водограями, масажерами, джакузі. До послуг наших гостей – перукарні, косметичні салони, тренажерна зала, кінозал, бібліотека, музей, інтернет-кафе, безкоштовний WI-FI, більярд, спортивні та ігрові майданчики для дітей, дитяча кімната, обладнаний пляж біля гірської річки, запис на різноманітні екскурсії, походи в гори, а також – цілодобова автостоянка, міні-маркети, ресторан, кафе, сувенірний ринок, аптека, поштове відділення, банкомат, пральня тощо. Взимку для любителів активного відпочинку діють гірськолижні витяги (200 метрів від санаторію), льодовий каток.

 

  1. Ексклюзив та інновації від “Квітки полонини”.

Зокрема, неподалік від санаторію –  КІННИЙ ЗАВОД з розведення коней гуцульської породи, де також розроблено СИСТЕМУ ІПОТЕРАПІЇ (лікування їздою верхи). Також відпочиваючі мають змогу здійснити кінні прогулянки.

ПІДВОДНЕ ВИТЯГУВАННЯ ХРЕБТА – це один із найефективніших методів лікування опорно-рухового апарату. Вертикальна підводна витяжка, сучасне обладнання в санаторії дозволяє проводити диференційовану тракційну терапію шийного, грудного, поперекового відділів.

ІРИДОДІАГНОСТИКА – встановлення діагнозу за станом райдужної оболонки ока.

АПІТЕРАПІЯ (лікування хвороб із застосуванням живих бджіл і продуктів бджільництва). СОН НА ВУЛИКАХ З БДЖОЛАМИ.

А також: кріотерапія (лікування холодом), галотерапія («соляна печера»), фітопаротерапія («фітодіжка»), гірудотерапія (лікування медичними п’явками), озонотерапія (внутрішньовенне введення медичного озону), фітотерапія (траволікування), найсучасніша апаратна косметологія, пресотерапія та багато інших оздоровчих процедур. У «Квітці полонини» – одне з кращих в Україні ванне відділення. В санаторії застосовуються практично всі апарати, що є в даний час в розпорядженні фізіотерапії.

Загалом, поєднання традиційних та нетрадиційних методів лікування, постійне впровадження нових методів оздоровлення в «Квітці полонини» гарантують максимальний лікувальний ефект.

 

  1. Ви будете зачаровані прекрасно облаштованою 15-гектарною територією санаторію. ЇЇ окрасою є унікальний дендрарій з екзотичними деревами та кущами, клумби і оригінальні скульптурні форми, міні-озерця з лататтям, затишні альтанки та лавочки для відпочинку, штучні озера з лебедями, гірська річка, справжні витвори ландшафтної архітектури і навіть оаза з карпатською фауною. Вимощені кольоровою бруківкою доріжки заманюють своїми м’якими вигинами до штучних водойм, де грайливо тріпочуться декоративні рибки. Альпійські гірки та вишукані клумби вражають різноманітністю барвистих поєднань. Все це створює атмосферу домашнього затишку й елітарного шику заразом.

 

  1. Зручне та приголомшливо мальовниче місце розташування. Оздоровниця знаходиться в тихій місцевості – селі Солочин Свалявського району Закарпатської області, в долині гірської річки Пиня, в обрамленні величних гір з альпійськими луками, хвойним та листяним лісом. «Квітку полонини» без перебільшення називають серцем української Швейцарії.

До найближчої залізничної станції м.Свалява – 5 км, до міжнародної автотраси Київ-Чоп – 2 км. Зручність розташування “Квітки полонини” ще й у тому, що оздоровниця знаходиться у самому центрі Закарпатської області, звідки найближче і найшвидше можна дістатися до будь-яких привабливих туристичних об’єктів нашого краю. Відстань до сусідніх держав: Угорщини –74 км, Словаччини –79 км, Румунії – 129 км.

 

  1. І – нарешті – вигідна цінова політика. Вона приємно здивує навіть дуже ощадливих гостей оздоровниці.

У «Квітці полонини» діє гнучка система знижок: для постійних клієнтів, для дітей, за «раннє бронювання», за «великий термін перебування» та «короткотермінове проживання», на «гарячі номери», сезонні знижки та ін..

Крім санаторно-курортних путівок (проживання, лікування, харчування) та курсівок (лікування, харчування), можете придбати тільки проживання, чи проживання з окремими видами процедур.

Санаторно-курортні путівки можна обрати із «базовим лікуванням» (тільки основні процедури) або з «комплексним лікуванням» (пакет «все включено»).

 

Повірте, ваші витрати сторицею повернуться гарантовано зміцненим здоров’ям, можливістю з новою наснагою, без болячок  і ліків жити і працювати навіть не кілька місяців після санаторного лікування, а й декілька років.

У “Квітці полонини” Ви завжди матиме 10 переваг, 10 вигод, 10 зручностей, 10 пріоритетів, 10 плюсів, 10 козирів, 10 привілеїв, 10 шансів на одужання та 10 шансів незабутнього відпочинку, які і є тими десятьма відмінностями, що вирізняють найкращу закарпатську оздоровницю серед інших подібних.