This version of the page http://zt.20minut.ua/Reviews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-08. The original page over time could change.
Огляди подій в Житомирі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Житомир

Огляди

Як очистити кеш в Telegram та повернути месенджер до нормальної роботи: інструкція

Налаштуйте месенджер так, аби він дбайливіше ставився до ваших гігабайтів.

Які зміни варто чекати житомирянам у лютому

Із лютого на житомирян чекає низка змін і нововведень, серед яких – нові правила у проведенні ЗНО, зміни у в’їзді в Європу та робота сміттєпереробного заводу у Житомирі.

6 грудня: яке сьогодні свято, традиції і погода у Житомирі

Сьогодні - День Збройних Сил України! Вітаємо всіх причетних! Пишаємось Вами!

4 грудня: свята, іменини, погода

Усім доброго ранку! Дякуємо, що ви починаєте його разом з нами. Які сьогодні свята, кого вітати з іменинами та прогноз погоди у Житомирі - далі у нашому щоденному огляді. 

На які зміни очікувати житомирянам у грудні

У грудні 2021 року на житомирян очікує низка змін, що істотно вплинуть на їхнє життя.

Дореформувалися: роздуми про житлово-комунальну сферу Житомира

Коли мова заходить про житлове господарство великого міста, то тут одразу виникає дуже багато проблемних питань. Чому? У чому причина того розгардіяшу, який вже давно відбувається у процесі вирішення проблем житлового господарства.

Міфи та реальність реформи шкільного харчування

Дієві програми шкільного харчування позитивно впливають не тільки на бажання відвідувати школу, а й на рівень навчання в цілому. Втілити її у життя стало ключовим завдання у реформі освіти та переходу до Нової української школи.

Ювілей державності: дні відпочинку чи змістовне свято?

За два тижні Україна та українці відзначатимуть щорічно традиційне і найважливіше державне свято – День Незалежності. 

Хто ми є: українці очима українців

За кілька тижнів Україна відзначатиме 30-літній ювілей від часу відновлення своєї державної незалежності. 

Як самостійно можна підвищити тиск подачі води

Останнім часом багато житомирян скаржаться, що в їхніх кранах незадовільний тиск подачі води. Однак у Житомирводоканалі наголошують: не завжди проблема полягає у зовнішніх системах мереж водопостачання.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up