This version of the page http://zt.20minut.ua/Osvita (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-06. The original page over time could change.
Новини освіти у Житомирі, освітні новини - 20 хвилин Житомир

Освіта

Заборонено змушувати педагогічних та інших працівників писати заяву на відпустку без збереження зарплати - міністр освіти Шкарлет

Педагогічні працівники скаржаться, що керівнки закладів освіти змушують їх писати заяви про відпустки без збереження заробітної плати у зв’язку із введенням в Україні правового режиму воєнного стану. Це незаконно! Про повідомив у своєму телеграм-каналі міністр ссвіти і науки України Сергій Шкарлет. 

Школи Житомира йдуть на канікули з 28 лютого до 13 березня

Батьки житомирських школярів отримали повідомлення в батьківських чатах, що в загальноосвітніх закладах міста відзавтра починаються канікули.

Міністр освіти Шкарлет рекомендував закладам освіти оголосити канікули на два тижні

МОН рекомендувало усім закладам освіти призупинити навчальний процес і оголосити двотижневі канікули. 

Міністерство освіти роз'яснило, як працюватимуть заклади освіти

Воєнний стан запроваджено з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

На Житомирщині запрацював проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі»

18 лютого рятувальники, поліцейські, освітяни та Семенівська територіальна громада Бердичівського району підписали Меморандум про співпрацю й партнерство із забезпечення належного рівня безпеки в освітньому середовищі. Такий документ реалізовується в рамках проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі».

З понеділка 21 лютого всі учні Житомира повертаються до очного навчання

З понеділка, 21 лютого, учні 1-11 класів житомирських шкіл повертаються до очного навчання. Таке рішення ухвалила сьогодні на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Школи Житомира відновлять очне навчання з понеділка 21 лютого

З понеділка  житомирським  освітнім закладам буде рекомендовано  відновити  очне навчання.

Понад 500 загальноосвітніх закладів Житомирщини перебувають на дистанційному навчанні

За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОДА, станом на 11 лютого з 570 закладів загальної середньої освіти дистанційно та у змішаному режимі працюють 539 закладів області та 31 заклад – на канікулах.

80% закладів загальної середньої освіти Житомирщини мають власні веб-сайти

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти передбачає оприлюднення визначеної законом інформації. 

Учні 1-4-х класів п’яти житомирських шкіл вийдуть на навчання

П’ять житомирських шкіл ЗОШ №16, 19, 30, 35 і міський колегіум з понеділка 14 лютого відновлюють очне навчання для 1-4 класів.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up