This version of the page http://upc.ua/upc-poshiryue-servis-do-azii/ (195.85.198.53) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-28. The original page over time could change.
Відтепер UPC надає сервіси в Азії - UPC
Український
Процесінговий
Центр
UA
EN
ua
en
Сервіси
Посилання скопійовано
Поділитись Зв'яжіться з нами
21. 09. 21
Відтепер UPC надає сервіси в Азії

Процесинговий центр та провайдер платежів UPC розпочав спільний проект з NTT DATA(Thailand).

Головною метою співпраці є надання послуг 3DS2 з боку Центру. Додатково, UPC надаватиме послуги Risk Based Authentification для підвищення безпеки платежів.

Однак, співпраця корисна компаніям не лише через зазначені пункти. Це зручний шанс для обміну досвідом та розвитку зв’язків навколо світу.

Антон Романчук, CEO UPC: «Ми раді мати змогу надавати послуги процесінгу та безпеки трансакцій для нового регіону. Висока доступність, відповідність найвищим стандартам захисту та досвід роботи у міжнародних проектах дозволяє UPC надавати послуги найвищої якості для своїх партнерів та клієнтів. Ми плануємо і надалі розширювати надання послуг не лише в Україні, а й на міжнародному ринку»

NTT DATA (Thailand) – дочірнє підприємство NTT DATA Corporation Co., Ltd – глобального лідера діджитал бізнесу та IT-послуг із Японії. Оперуючи у більш як 50 країнах світу та співпрацюючи з великою кількістю масштабних компаній, NTT. Наразі, компанія надає варіацію послуг IT-консалтингу, дизайну та розвитку технологічних рішень для своїх клієнтів.

Інші новини
25. 02. 22
UPC працює та забезпечує повну доступність сервісів та систем
Шановні клієнти та партнери, Повідомляємо, що Український Процесінговий Центр та всі сервіси сьогодні, 24.02.2022 року, доступні та працюють у стандартному режимі.
17. 02. 22
UPC інформаційний партнер FinAwards 2022
На заході відзначать найкращі фінансові рішення та компанії з високою якістю обслуговування для споживачів фінансових послуг.
12. 01. 22
Онлайн-конференція «Цифрова трансформація бек-офісу банків»
UPC став інформаційним партнером заходу і розкаже більше про систему IS-Card на конференції.
Зв'яжіться з нами
Дивитись на мапі

Телефон +380 44 247 49 72

E-mail contact@upc.ua

Адреса Пр-т Степана Бандери 9, корпус 5А, а/с 65, Київ, Україна, 04073