This version of the page http://volz.ua/bank-finance/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-26. The original page over time could change.
Стати партнером НВФ ВОЛЗ можливо вже сьогодні!

БАНКАМ/ФІНАНСОВИМ УСТАНОВАМ

ПРОПОНУЄМО СПІВРОБІТНИЦТВО БАНКАМ І ФІНАНСОВИМ УСТАНОВАМ НА ВИГІДНИХ УМОВАХ

Співпрацюючи з НВФ "ВОЛЗ" Ви отримуєте великі переваги для розвитку проекту. Наприклад, Ви можете розширювати клієнтську базу або кількість послуг, котрі надаються клієнтам, за допомогою використання телефонії для створення прямих міських номерів будь-яких регіонів.

СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ

МИ ПРАЦЮЄМО ТІЛЬКИ З НАЙНАДІЙНІШИМИ СИСТЕМАМИ

SWIFT являє собою міжнародну міжбанківську систему для передачі даних і здійснення платежів. Всі банки, котрі підключені до цієї системи, мають свої унікальні SWIFT-коди. При здійсненні платежів в Європейській частині світу необхідно знати IBSN-код банку одержувача, в який вже включено SWIFT. На даний момент цей спосіб застосовується багатьма провідними банками по всьому світу.

Кожен день через систему SWIFT здійснюються десятки тисяч операцій, в тому числі і грошові перекази, цінні папери та міжбанківські платежі. Щороку з використанням цієї системи здійснюються перекази на загальну суму, яка перевищує мільярди доларів. Тисячі успішних фірм і організацій вже довірилися системі SWIFT і використовують всі її переваги у повному обсязі!

Український процесинговий центр є першим постачальником послуг для міжнародної платіжної системи VISA, а також MasterCard в сфері здійснення переказів для платіжних карт. НВФ має великий досвід, так як аж у 97 році вона провела першу транзакцію відносно карти Eurocard. Основна будівля розташована на території України, а саме в місті Київ.

empty

Український процесинговий центр пропонує послуги процесингу заробітних, універсальних та інших видів карт, а також високотехнологічні системи в галузі електронної комерції, відстеження і визначення операцій, які пов'язані з шахрайством для їх запобігання.

Центральні розрахункові палати є посередниками між представниками Державного казначейства та НБУ. Створені вони з метою забезпечення прискорення розрахункових дій в середовищі українських банків та підвищення показника загальної надійності платіжних операцій.

А також центральні розрахункові палати впроваджують сучасні інтернаціональні стандарти, протоколи, технології і сприяють включенню БСУ у МБС. Займаються обслуговуванням міжрегіональних банківських розрахунків, контролем і виконанням балансування платіжного обігу.

СПІВПРАЦЯ

НВФ "ВОЛЗ" відкрита для співпраці з банками та фінансовими установами. Ми пропонуємо Вам широкий спектр послуг, а саме: якісні послуги телефонії, можливість реєстрації і перереєстрації доменів (.ua; .com.ua, .net.ua, .УКР; .kiev.ua; .org.ua; .com,. net, .org), відкриття електронних поштових скриньок, послуги хостингу, високошвидкісного доступу в Інтернет і інші. Команда експертів забезпечить безперебійне, надійне і безпечне оперування всіх сервісів, що дозволить Вам не турбуватися про працездатність систем.

СХЕМА ТРАНЗАКЦІЇ В СИСТЕМІ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ

Дана схема дуже проста, дотримуйтеся наступних інструкцій для оформлення замовлення:

Заповніть заявку на сайті

empty empty 1

Передача сформованого замовлення нашим фахівцям

3

Тестування системи на наявність помилок

empty empty 5
2

Вам передзвонить наш співробітник, щоб уточнити всі деталі

4

Підготовка необхідної техніки

6

Встановлення обладнання

  • 1 Заповніть заявку на сайті

  • 3 Передача сформованого замовлення нашим фахівцям

  • 5 Тестування системи на наявність помилок

  • 2 Вам передзвонить наш співробітник, щоб уточнити всі деталі

  • 4 Підготовка необхідної техніки

  • 6 Встановлення обладнання

НВФ "ВОЛЗ" пропонує співпрацю банкам і фінансовим установам на вигідних умовах. Не залежно від розмірів Ваших установ, ми забезпечимо їх високоякісними сервісами.

Співпраця з нашою компанією є доступною для кожного банку або фінансової установи. Вам більше не доведеться переплачувати за додаткові послуги тому, що у нас є весь спектр необхідних сервісів для технічного обслуговування.

ПЛЮСИ СПІВПРАЦІ З ТОВ "НВФ "ВОЛЗ"

Nowadays, there are many companies that provide telecommunication services. We are one of the leaders in this area and provide high quality services. Why should you choose VOLZ?

По-перше, слід звернути увагу на наш величезний досвід в цій сфері. За роки праці ми досягли того рівня, при якому співвідношення якості і ціни знаходиться в максимально збалансованому стані

По-друге, наше обладнання здатне обробляти велику кількість інформації і являє собою високопродуктивну і найсучаснішу технічну базу на даний момент. Підтвердженням цього є довіра свого технічного забезпечення від таких банків, як ПриватБанк, Райффайзен БАНК АВАЛЬ, ОЩАДБАНК і інші.

По-третє, ми забезпечуємо високий рівень безпеки всіх наданих послуг. Наша НВФ використовує технологію резервування мережі, щоб ніякі помилки системи не змогли порушити її функціонал. Це дозволяє користуватися наданими послугами з максимальною надійністю і не переживати за можливі збої.

НВФ "ВОЛЗ" пропонує широкий спектр послуг для банків та фінансових установ. Ми будемо для Вас найкращим помічником в досягненні висот. За допомогою наших ресурсів Ви зможете технічно забезпечити всі необхідні послуги і бути впевненими в їх стабільному функціонуванні. Фахівці нашої компанії завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких проблем.

Крім цього, реалізована кільцева топологія транспортної мережі SDH. У разі пошкодження кабелю або виходу обладнання з ладу, є можливість автоматичного перемикання на запасний маршрут без переривання послуги, а також контролю дефектів безпосередньо з центру управління мережі і усунення несправностей.