+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Відгук компанії ДПЗД “Укрінтеренерго”

Рік до: 2014
Галузь: Виробництво
Програмний продукт: Управління виробничим підприємством для України

Державне підприємство зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" було створено в січні 1993 року з метою підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності енергетичної галузі України. Створення підприємства обумовлене необхідністю забезпечення ефективної зовнішньоекономічної діяльності та переходу до ринкових засад частини потужного енергетичного комплексу Радянського Союзу, успадкованого Україною.

Сфера діяльності "Укрінтеренерго" охоплює:

  • Управління проектами в області електроенергетики;
  • Забезпечення експорту продукції енергетичного комплексу України;
  • Залучення сучасних технологій та обладнання в Україну;
  • Виробництво електричної і теплової енергії;
  • Експорт і транзит електроенергії.
  • Для впровадження використовували типове рішення Управління виробничим підприємством.

Завдяки застосуванню маркетингових технологій, оптимізації основних бізнес-процесів, постійного вдосконалення структури підприємства, високому професійному рівню та багаторічному досвіду працівників, ДПЗД "Укрінтеренерго" змогло досягти вагомих результатів як в Україні, так і за її межами.

В активі "Укрінтеренерго" - участь в будівництві енергооб'єктів у В'єтнамі: лінії електропередачі "Північ-Південь" (напругою 500 кВ довжиною 1500 км в тропічних умовах), ряду гідроелектростанцій:

ГЕС "Тхакмо" (150 МВт); ГЕС "Ялі" (720 МВт); ГЕС "Кан Дон" (72 МВт); ГЕС "Шрок Фу Міенг" (51 МВт), а також виконання робіт з відновлювального ремонту і модернізації основного обладнання ГЕС "Тхак Ба" (108 МВт зі збільшенням потужності до 120 МВт).

На внутрішньому ринку "Укрінтеренерго" бере безпосередню участь у забезпеченні підприємств паливно-енергетичного комплексу України сучасним обладнанням.

Ось кілька прикладів.

За останні роки підприємство виконало поставки сучасних регуляторів швидкості обертання гідротурбін для Дністровської ГЕС і Ташлицької ГАЕС.

Разом з Консорціумом "Енергомашінжинірінг" і Бурштинської ТЕС "Укрінтеренерго" успішно здійснило поставку, монтаж і введення в експлуатацію головного зразка українського електрофільтра для котла енергоблоку №11 Бурштинської ТЕС. Розробником електрофільтра нового покоління виступив Консорціум "Енергомашінжинірінг", а проект прив'язки електрофільтра в осередок енергоблоку виконало ВАТ НВПДІ "Львівтеплоелектропроект".

В рамках реалізації проектів природоохоронного спрямування підприємство разом з партнерами виконало роботи з технічного переоснащення електрофільтрів котлів енергоблоків №10 і №9 Бурштинської ТЕС, а також трьох електрофільтрів корпусу 7Б котла енергоблоку потужністю 800 МВт Слов'янської ТЕС.

Вигравши тендер на роботи з реконструкції та технічного переоснащення блоку №9 Бурштинської ТЕС, ДПЗД "Укрінтеренерго" разом з ВАТ "ЛьвівОРГРЕС", корпорацією "Снабресурс" (Росія) забезпечило успішне виконання робіт за контрактом. В результаті покращено швидкодію регулювання навантаження блоку та його надійність.

Підприємство здійснює поставки електроенергії в країни Європи.

Маючи прямі консорціальні угоди з підприємствами енергомашинобудівного комплексу України та закордонними компаніями, а також керуючись у своїй діяльності положеннями Міжнародної системи менеджменту якості

ISO 9001: 2008, "Укрінтеренерго" пропонує послуги різної складності в необхідних обсягах і в терміни, що задовольняють замовників.

Керівництво підприємства постійно дбає про бездоганність іміджу ДПЗД "Укрінтеренерго", послідовно впроваджує в життя концепцію створення надійної, фінансово потужної компанії зовнішньоекономічної діяльності.

Напишіть нам:

    Тестова форма уа

    [contact-form-7 404 "Not Found"]

    Надіслати запит