This version of the page http://www.paritet.ua/uk/practices/tax (185.67.2.16) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Податки
Мобільна версія
  • eng
  • rus
  • ukr

Практики

Податки

АФ «ПАРИТЕТ» неодноразово рекомендована в сфері Податки рейтингом Legal 500, Chambers Europe, Ukrainian Law Firms. Ми допомагаємо нашим Клієнтам ефективно і безпечно вести бізнес в нестабільному  та  сильно зарегульованому середовищі податків.

Оподатковувана база та податкові зобов'язання

Ми консультуємо Клієнтів з питань правильності визначення податкової бази і податкових зобов'язань, сплати податкових платежів та повернення переплат. Крім того, ми даємо наші поради щодо правильності визначення митної вартості ввезених в Україну товарів, бюджетного відшкодування ПДВ, подання податкових декларацій і розрахунків. Також фахівці АФ «ПАРИТЕТ» представляють інтереси Клієнтів в ході проведення перевірок контролюючими органами і в суперечках з ними на предмет незгоди з результатами перевірок.

Податкове планування

АФ «ПАРИТЕТ» консультує Клієнтів з питань податкового планування, структурування, експертизи господарських операцій та інвестиційних проектів, надає рекомендації щодо їх поліпшення. Наші фахівці допомагають у реалізації проектів податкового планування і структурування.