This version of the page http://20minut.ua/Zdorovya (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Новини здоров'я, новини з галузі здоров'я у Вінниці - 20 хвилин Вінниця

Здоров'я

Врятуєте або покалічите. Веселий тест від 20minut.ua покаже, чи вмієте надавати допомогу

Навички надання першої допомоги можуть стати в нагоді в будь-який час. Але не всі знають, як це робити. 20minut.ua пропонує вам перевірити, чи зможете ви врятувати людину, поки їде швидка.

Дев'ять смертей та понад 500 нових випадків. Дані про COVID у Вінниці та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 23 лютого. Загалом на Вінниччині зафіксували 149 тисяч 373 випадки. 523 нових за добу.

В Україні понад 25 тисяч нових випадків COVID. Яка ситуація на Вінниччині?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 23 лютого. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 4,7 мільйона, одужали — 4 мільйони. За добу виявили 25 тисяч 062 випадки по країні, з них 523 на Вінниччині.

Майже 500 нових випадків та 10 смертей. Дані про COVID у Вінниці та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 22 лютого. Загалом на Вінниччині зафіксували 148 тисячі 850 випадків. 490 нових за добу.

В Україні понад 24 тисячі нових випадків COVID. Яка ситуація на Вінниччині?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 22 лютого. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 4,7 мільйона, одужали — 3,9 мільйона. За добу виявили 24 тисячі 440 випадків по країні, з них 490 на Вінниччині.

Понад сотня нових випадків та 10 смертей. Дані про COVID у Вінниці та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 21 лютого. Загалом на Вінниччині зафіксували 148 тисячі 360 випадків. 140 нових за добу.

В Україні понад 13 тисяч нових випадків COVID. Яка ситуація на Вінниччині?

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 21 лютого. Кількість інфікованих COVID-19 людей сягає понад 4,7 мільйона, одужали — 3,9 мільйона. За добу виявили 13 тисяч 562 випадки по країні, з них 140 на Вінниччині.

Понад дві тисячі хворих — діти. Де в області найбільше виявили випадків грипу?

На Вінниччині спеціалісти постійно здійснюють моніторинг стану захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Вони відзначають, що наразі найбільше хворих у Ладижині та чотирьох районах.

COVID під‌ ‌час‌ ‌вагітності‌‌ ‌несе‌ ‌ризики‌ ‌передчасних‌ ‌пологів

Вагітні жінки мають ризик отримати ускладнення від COVID-19 — вони частіше потрапляють до реанімації та під апарат ШВЛ.

Понад 2000 людей готові стати на захист фельдшерів швидкої допомоги. Чому в області скорочують медиків?

Закрити пункт швидкої допомоги планують у селищі Ситківці, про це попередили фельдшерів. Жителі сіл, які обслуговує швидка, зібрали понад дві тисячі підписів на захист фельдшерів. Делегація від громади разом зі своїм керівником їздила вирішувати питання до Вінниці. Про що домовилися?

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up