This version of the page http://20minut.ua/tests (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Тести - 20 хвилин Вінниця

Тести

Врятуєте або покалічите. Веселий тест від 20minut.ua покаже, чи вмієте надавати допомогу

Навички надання першої допомоги можуть стати в нагоді в будь-який час. Але не всі знають, як це робити. 20minut.ua пропонує вам перевірити, чи зможете ви врятувати людину, поки їде швидка.

Не панікуймо: чи можете ви відрізнити фейк від правди? (ТЕСТ)

Підготували тест від 20minut.ua, в якому пропонуємо вам дізнатися, чи розумієте ви, як відрізняти фейки від правди, адже у нинішньому шаленому потокові новин це цінно.

Тест від 20minut.ua: як добре ви знаєте вінницький стріт-арт?

Щороку на стінах вінницьких будівель з'являються нові стінописи. А наскільки добре ви знаєте, де вони знаходяться?  Пропонуємо перевірити це за допомогою тесту від 20minut.ua. 

Тест від 20minut.ua: чи склали б ви ЗНО з історії Вінниці?

Вінниця має цікаву та захоплюючу історію. А чи знаєте ви минуле свого міста? Пропонуємо вам уявити, чи склали б ви ЗНО з історії Вінниці, якби воно існувало.

Тест від 20minut.ua: що ви знаєте про вінницький громадський транспорт?

Трамваї, автобуси, тролейбуси та маршрутки — громадський транспорт Вінниці з кожним роком розвивається, і на вулицях міста з'являються нові транспорти.  Впевнені, що все знаєте про громадський транспорт Вінниці? Перевірте свої сили у нашому тесті.

Як багато ви знаєте про інфраструктуру Вінниці та зміни у ній? (ТЕСТ)

Міста розвиваються та змінюються. І наша Вінниця не виняток з правил. За останні роки у ній чимало усього змінилося, багато інших змін ще попереду. Як добре ви орієнтуєтеся у міських перемінах?

photo_camera «Вхід у минуле»: куди ведуть старі двері на вулиці Соборній. Тест на уважність

На Соборній можна зустріти двері з хитромудрим різьбленням, кованими візерунками та облупленою фарбою. Вони ніби повертають нас в минуле. Пропонуємо вгадати по фото, де розташовані ці двері та куди вони ведуть або вели.

Тест «правда чи ні»: відрізніть справжню новину серед фейків

Щодня у ЗМІ з’являються сотні публікацій про Вінницю. Однак не всім їм варто вірити. Ми підготували тест з десятьма питаннями про наше місто. Хочемо, аби ви пройшли його і спробували відрізнити правду від фейків.

Наскільки добре ви знаєте вінницькі вулиці? Тест від 20minut.ua

Гадаєте, що не переплутаєте вулицю Соборну з жодною іншою? А ось чи зможете ви сказати, де знаходиться вулиця Квітки Цісик чи яка найдовша вулиця нашого міста? Перевірте себе, як добре ви знаєте Вінницю. 

Тест від 20minut.ua: чи знаєте ви, як поводитися у церкві?

Як правильно запалювати свічку і де її ставити? Що треба зробити перед тим, як увійти до храму? Чи знаєте ви, як правильно поводитись у храмі? Перевірте у нашому тесті. 

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up