This version of the page http://20minut.ua/premium (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Преміум статті - Найкраще для передплатників - 20 хвилин Вінниця

Преміум новини

photo_camera play_circle_filled Побачимо «Коханців». У День закоханих вперше у Вінниці виступить Харківський театр для дорослих

Чуттєва і пристрасна постановка 16+, яку вінничани побачать 14 лютого у театрі імені Садовського, вразить кожного, хто коли-небудь кохав. Легендарна вистава, у якій гратимуть всього двоє акторів, здивує грою світла і тіней, чарівним поєднанням пластики і музики, та подарує сучасний погляд на одне з найвідоміших оповідань Чехова — «Дама з собачкою».

Новини Вінниці на 20хвилин
❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut
photo_camera Боятись не можна сховатись: як ми шукали укриття на випадок надзвичайної ситуації

Уявімо гіпотетичну ситуацію, коли з тих або інших причин вінничанам потрібно буде на якийсь час укритися у безпечному місці. Тому зазирнімо за лаштунки міських підвалів та бомбосховищ. Перевіримо, чи актуальною є інформація про укриття з сайту управління ДСНС. Запитаймо, як міська влада приводить до ладу захисні приміщення. І дізнаємося, чи пустять нас у разі небезпеки в бункери міських підприємств.

AK
Ніхто нічого нікому не винен, казки про халяву, скатєрть сабобранку залишились у вашому государстві за порєбріком.
«Міс Вінниця 2022» відбудеться вже на початку березня. Дізналися, як йде підготовка до фіналу

Минулого тижня у Вінниці відбувся кастинг конкурсу краси «Міс Вінниця 2022». Як проходитиме підготовка дівчат і які сюрпризи організатори готують на фінал 6 березня — читайте далі. 

Алла Скалацька
Ну це вже більше схоже на "Стрептизерка Вінниця", тому що "МіС"- це щось жіноче, вишукане, екстравагантні, елегантне!!! А нашій еліті хочеться натуральні голі зади вибирати! Кому потрібен розум, краса, смикалка, жіночність.  Таке враження що вибирають якесь голе тіло, а не представницю жіночності, ніжності та краси!!! Людство деградує #
photo_camera «Тони емоції та море адреналіну»: як у Вінниці відбулися велозмагання Goldsprint

Радісні емоції учасників та справжній гоночний азарт взимку. Де це все можна було відчути? На велогонках Goldsprint, які відбувалися у Вінниці 30 січня. Показуємо, як все відбувалося. 

Новини Вінниці на 20хвилин
❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut
Вінниця стала на «Зелений курс». Що це означає для нас?

Наслідуючи країни ЄС міська влада проголосила «Зелений курс». Він передбачає зменшення шкідливого впливу на природу. План розписаний на це десятиріччя, до 2030 року. У ньому і про зменшення кількості авто, і про створення зеленого каркаса міста. То як планують зберігати та покращувати екологію міста?

Ирина Ирина
Свет подорожает
photo_camera Кастинг для черлідерок. Одного бажання займатися черліденгом у Вінниці недостатньо

Практично всім подобаються яскраві виступи черлідерок під час змагань з американського футболу та інших видів спорту. Але мало хто здогадується, що за цією легкістю і шармом стоїть важка тренувальна праця спортсменок та їхніх тренерок. Про закулісся черліденгу журналісту «20 хвилин» розповідає тренерка молодіжних команд «Vinwolves Cheerleades» Ірина Паламарчук.

Новини Вінниці на 20хвилин
❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut
photo_camera Чим торгувала Вінниця понад 100 років тому? Огляд старих газетних оголошень

Знайшли рекламні оголошення дореволюційної Вінниці за 1911 рік. У них пропозиції купити різні товари та замовити послуги від вінницьких майстрів. Цікавим є й міська навігація того часу: замість адрес, де знаходяться магазини, вказані прізвища власників будинків та назви вулиць, що можуть бути незрозумілими нинішнім жителям міста.

Алла Кривонос
Одни евреи.
Краса одним уколом. Скільки коштують популярні процедури ін'єкційної косметології у Вінниці?

Кожна жінка бажає мати неперевершений вигляд у будь-якому віці. Сучасні чоловіки теж не пасуть задніх. Тому, щоб зберегти красу і молодість, у косметології широко використовують ін'єкційні методи. За допомогою сайту top20.ua дізналися, яка ціна на уколи краси у Вінниці.

Аліна Вінниця
Ну от нафіга.......
Історія легендарного «будинку-корабля» Длуголенського. Коли реставруватимуть Вінницьку художку?

У садибі капітана Длуголенського нині знаходиться Вінницька дитяча художня школа. Історики розповідають про легенди і власника «будинку-корабля», який сотню років тому звів знаний зодчий Григорій Артинов. Коли збираються реставрувати пам’ятку архітектури на Магістратській?

AK
Вчився 4 роки у тій художці, тотім діти вчились і ніразу її ніхто "кораблем" не називав.
photo_camera «Бій» у Курилівцях на честь Сумнєвича. Як бійці армії УНР воювали з Котовським?

Меморіальну дошку у пам'ять про керівника Подільської губернії часів Української Народної Республіки (УНР) Федору Сумнєвичу відкрили у Мурованих Курилівцях. Реконструктори з Вінниці відтворили події одного з боїв армії УНР з більшовиками. Кому вдалося встановити ім’я ще одного патріота краю?

photo_camera «Вхід у минуле»: куди ведуть старі двері на вулиці Соборній. Тест на уважність

На Соборній можна зустріти двері з хитромудрим різьбленням, кованими візерунками та облупленою фарбою. Вони ніби повертають нас в минуле. Пропонуємо вгадати по фото, де розташовані ці двері та куди вони ведуть або вели.

Віктор Рибко
Звичайно, це цікавий тест. Але краще б міська влада провела тест на тему:  На яких будинках в центрі міста облуплені, непофарбовані фасади. А то,коли ідеш гуляти з гостями і розказуєш їм про саме комфортне місто України, то відчуваєш,,іспанський сором".
Тест «правда чи ні»: відрізніть справжню новину серед фейків

Щодня у ЗМІ з’являються сотні публікацій про Вінницю. Однак не всім їм варто вірити. Ми підготували тест з десятьма питаннями про наше місто. Хочемо, аби ви пройшли його і спробували відрізнити правду від фейків.

Артур Кисляченко
Єдина помилка - питання про стадіон. А такі плани дійсно є! У керівництва вінницької "Ниви" і озвучені вони були недавно. Навіть місце уже знайшли. Хіба Гавришівка не є частиною Вінниці? Ну тоді все вірно - по фактажу. Але все одно шкода, що не 10/10)))
ВІН І ВОНА: Плюси та мінуси випадкового сексу

Хоч раз в житті все буває. Випадкова зустріч, раптове бажання, яке накриває з головою. А потім незнайома людина у ліжку... Втім, чесно кажучи, то одноразовий секс, який не завжди говорить про пристрасть. Часом це чистий розрахунок або крок заради експерименту чи помсти. Або просто, щоб галочку поставити. Та залежно від мотиву — будуть і наслідки. Які? Давайте розбиратись.

Чоловік
В будь якому випадку корисно для простати
photo_camera Грабежі і самосуди: вінницькі історики розказали, чим жила Вінниця, коли тривав бій під Крутами

Перше «пришестя» більшовиків вінничани запам’ятали надовго: терор, суцільні грабежі і оголошення «ворогом» кожного другого без жодних судів і слідства. Яким було місто у непростий 1918 рік? Чи є імена героїв Крут, пов’язані із Вінницею? І чим може відгукнутися нинішня тенденція скорочення уроків історії у вузах, «20 хвилин» розказали відомі вінницькі історики.

photo_camera Готель «Південний Буг» повністю змели з лиця землі. Чи почали вже будівництво хмарочоса?

Однією з ТОП-тем минулої осені було знесення легендарного вінницького готелю. Незабаром на його місці з’явиться мультифункціональний комплекс з апартаментами, офісами, комерційними приміщеннями та новим готелем.

Вася Василишин
Тварі тільки вміють валити
photo_camera Напівзруйновані та відреставровані: як виглядають п’ять найстаріших будівель центру Вінниці

Відібрали п’ять найбільш старовинних пам’яток архітектури нашого міста та подивилися, в якому стані вони знаходяться.

photo_camera Вінниця в Instagram. Кращі фото за 23-29 січня

Щодня у соцмережах з'являються нові фотографії, що показують міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Вінниці. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

play_circle_filled «З останніх сил тримала хлопця, який звисав з мосту…» Як 18-річна дівчина врятувала близького друга

Стрибнути з мосту у річку Сіб у Гайсині вирішив 16-річний юнак. Сталося це о пів на другу ночі 28 січня. Врятувала його дівчина, вона до приїзду поліцейських утримувала завислого над водою хлопця. Журналіст 20minut.ua розшукав рятівницю і поспілкувався з нею.

Аліна Синенька
Оля Пальчик напевно поки поліція їхала то сили вже меншало , тому з останніх сил
У міськраді нам розказали, чому заборонили водомати «Долина-Плюс». Чи можна ще все виправити?

«Мене позбавили права на якісну воду», — це слова однієї нашої читачки, яка зателефонувала до редакції. Вони якнайкраще ілюструють настрої містян, які через раптове закриття сотень акваматів залишилися без доступної питної води. Ми продовжуємо розбиратися у цій темі. Дізналися у власника водоматів, чи можливий підвіз води в цистернах та який вихід із нинішньої ситуації він бачить? Поговорили з очільницею профільного департаменту про причини демонтажу водоматів, перспективи появи на їх місці нових та вірогідність повернення на ринок компанії «Долина-Плюс».

Читач19
Головний підор міста ніяк не нажреться
Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up