This version of the page http://20minut.ua/Osvita (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Новини освіти у Вінниці, освітні новини - 20 хвилин Вінниця

Освіта

Школи та дитсадки у Вінниці закриті на невизначений час. Залишайтесь вдома

Близько 4-ої ранку 24 лютого Росія напала на Україну: наразі під обстрілами території Донецької та Луганської областей; військова інфраструктура України ряду міст. З міркувань безпеки, вінничан просять залишатися вдома. Міська влада закрила школи та дитсадки. Втім, за нашою інформацією, деякі заклади все ж працюють. Чому?

Для безпеки дітей та вчителів. У школах радять скласти невідкладні евакуаційні рюкзаки

У разі надзвичайної ситуації під час уроків дітей потрібно швидко евакуювати в безпечне місце. І про всяк випадок школи мають запастися рюкзаками, де буде мінімальний набір для забезпечення життєвих потреб школярів з учителями. Що саме у тривожних рюкзаках має бути?

Як говорити з дітьми про загрозу великої війни? Практичні поради та лайфхаки психологині

Війна в Україні триває вже вісім років. Ймовірно, що діти вже неодноразово стикалися з цією темою. Однак зараз агресія досягла величезних масштабів.  Це не означає, що потрібно панікувати, однак фізична та моральна підготовка важливі у нинішній час.  Якщо у вас є діти, і ви не знаєте, як пояснити їм загрозу великої війни, то ми зібрали для вас поради психологині. 

У Вінниці безктоштовно навчатимуть людей з інвалідністю сучасним професіям в IТ-сфері

У Вінницькій громаді створять платформу можливостей безкоштовного навчання для людей з інвалідністю.  Вінничани віком від 18 до 60 років зможуть осовїти сучасну професію в IТ-сфері.

Вінничан запрошують на День відкритих дверей на кафедрі електричних станцій ВНТУ

Сьогодні, 16 лютого, о 20.00 в онлайн режимі відбудеться захід «День відкритих дверей на кафедрі електричних станцій та систем ВНТУ».

photo_camera Як змінився садочок «Бджілка» на Зерова. Фото ДО та ПІСЛЯ

З нуля збудували новий корпус садочка №16 «Бджілка» на вулиці Зерова. Облаштували його за сучасними стандартами. 

Завтра, 14 лютого, школярі повертаються за парти. ОПИТУВАННЯ

У Вінниці скасували дистанційне навчання. З понеділка, 14 лютого, вінницькі школярі виходять на навчання у звичайному режимі.

Тест від 20minut.ua: чи склали б ви ЗНО з історії Вінниці?

Вінниця має цікаву та захоплюючу історію. А чи знаєте ви минуле свого міста? Пропонуємо вам уявити, чи склали б ви ЗНО з історії Вінниці, якби воно існувало.

play_circle_filled Повідомили про мінування вінницьких шкіл та садочків. Дітей евакуюють

З вінницьких шкіл та садочків евакуюють дітей. Причина — до поліції надійшло повідомленні про замінування. Така ж ситуація нині й у торгових центрах міста, їх також перевіряють спеціалісти.

Знову за парти. У вінницьких школах скасували дистанційку

З понеділка, 14 лютого, вінницькі школярі виходять на навчання у звичайному режимі. Дистанційне скасували.

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up