This version of the page http://20minut.ua/Groshi (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Вінниця

Гроші

Як зараз працюють банки у Вінниці: черги, закриті відділення та нові обмеження

У Вінниці, як в інших містах, біля банкоматів утворились черги. З картки Привату не можна зняти більше 3000 грн за раз, Альфа-Банк закрив свої відділення, а в Monobank тимчасово обмежили користування кредитними лімітами. Також є ще ряд обмежень, які ввів Нацбанк України на загальнодержавному рівні.

Десять мобільних додатків для вінничан. Самі користуємось і радимо вам

Ми зібрали додатки, які можуть бути корисними для вінничан. Це кілька додатків про графік руху транспорту, порівняння цін на таксі та медикаменти. Також в нашому переліку є сервіси для доставки їжі та мобільні версії популярних дошок оголошень з продажу нерухомості й авто. Дивіться список та встановлюйте те, що може спростити життя.

За вивіз сміття будемо платити більше. З 1 березня почнуть діяти нові тарифи у «ЕкоВіну»

Майже на 18% зростає тариф за вивезення і захоронення сміття. Нові розрахунки з 1 березня встановили для вінничан, які є споживачами «ЕкоВін». Чи буде ще й тут абонентська плата? Такі платежі, нагадаємо, люди платять вже за гарячу воду, опалення, холодну воду і каналізацію.

З’явилась ще одна абонплата для вінничан: за холодну воду і каналізацію

У нових платіжках за січень вінничани отримали ще одну абонентську плату: за водопостачання і водовідведення, яке надає обласний «Водоканал». Її розмір залежить від того, чи є у вашому будинку загальний лічильник. Що входить в абонплату, на підставі чого її затвердили та як її не платити?

photo_camera За 17 тисяч боргу залишили без грошей на існування. Чи законно блокувати зарплатну картку?

Віктор Татарчук роками не платив за комуналку, а днями заблокували його картку, на яку нараховували зарплату. Відтак, він залишився без засобів для існування. Чоловік звертався в різні інстанції, в тому числі до адвокатів, але всі розводять руками. Чому так? І чи законно блокувати картку, на яку нараховують зарплату чи пенсію?

З 1 березня в Україні збільшиться розмір держдопомоги та дитячої допомоги: що відомо

З 1 березня в Україні буде збільшено розмір щомісячної допомоги на кожну третю та наступну дитину, які виховуються у багатодітних сім'ях. Виплата збільшиться одразу на 400 гривень.

У Вінниці перевірили 417 дитячих та спортивних майданчиків. Скільки з них безпечних?

У Вінницькій громаді інспектори Муніципальної варти з початку лютого почали обстежувати дитячі та спортивні майданчики. Вони перевіряли стан майданчиків на прибудинкових територіях управлінських компаній, ОСББ, шкіл. Всього обстежили 417 майданчиків.

Як відреагував валютний ринок на загострення на Донбасі. Свіжий курс

Різке загострення ситуації на Донбасі, оголошена евакуація з «ЛНР» та «ДНР», а також накази про загальну мобілізацію, видані лідерами угруповань Пушиліним та Пасічником. Всі ці новини вкрай негативно позначилися на ситуації на валютному ринку.

На Вишеньці побудують муніципальний будинок з підземним паркінгом

Вже тринадцятий рік поспіль у Вінниці зводять багатоквартирні будинки за Програмою «Муніципальне житло». За цей час збудували 10 багатоповерхівок.

Закордонний та ID-паспорти: де і за скільки зробити у Вінниці?

Ми перевірили, де у Вінниці можна зробити собі новий український і закордонний паспорт, та оновити застарілу ID-картку.  Розповідаємо вам ціни, умови та адреси.

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up