This version of the page http://20minut.ua/Dityam (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Дітям - новини про дітей та молодь - 20 хвилин Вінниця

Дітям

play_circle_filled Не по-дитячому серйозно. Що побажали діти на Новий рік, якби були президентами України

Володимир Зеленський сказав свого часу, що кожен з нас президент.  Ми і запропонували школярам початкової школи привітати всіх-всіх з Новим роком у якості президента держави.  Побажати щось святково — гарне і, можливо, поговорити про майбутнє. Привітання дітей та їх думки про насущне записали на відео, тож дивіться сюжет. 

Чотирирічній Златі потрібно негайно обстежитись за кордоном. Давайте допоможемо їй

Маленька Злата Сатановська має рідкісний рак крові. Дівчинці потрібне обстеження за кордоном, бо у нас його не роблять. Вартість діагностики більше 50 тисяч доларів, потім буде лікування. Батьки дитини просять допомоги.

«Це досліди на дітях». Як вінничани ставляться до щеплень від COVID-19?

В Україні вже можна вакцинувати дітей від коронавірусу. Зокрема, у Вінницькій області щеплення отримали понад 400 неповнолітніх. Як до цього ставляться вінничани та яку бачать альтернативу вакцинації — далі в матеріалі.

«Покорміть дітей вдома, бо вони це не будуть їсти». В садочках змінили меню, як саме?

Нову систему харчування для дітей у закладах освіти затвердили в березні цього року. Зокрема, у садочках зменшили об’єм споживання цукру та солі, вилучили з раціону ковбасні вироби та консерви. Про особливості нововведення, ставлення дітей та батьків до модернізованого меню в дошкільних закладах — читайте в матеріалі.

Новий графік у вінницькому зоопарку. Коли можна буде подивитися на тварин?

Через похолодання Подільський зоопарк змінює графік роботи. Нововведення почнуть діяти вже з цієї п’ятниці, 1 жовтня.

Березові мітли, дротянки та упаковка файлів. Що ще потрібно, щоб відправити дитину в садочок?

Батьки, чиї діти вчаться у школі чи дитсадках звикли здавати гроші на різні потреби в навчальний заклад: ремонт, заміна лампочок, установка нового годинника, нові штори...  Хтось вважає це поборами, а інші схиляються до думки, що це необхідно для добробуту дітей. Як реагувати на такі запити, наскільки часто стаються конфлікти, через те, що хтось не згоден платити і як фінансує бюджет навчальні заклади — читайте в матеріалі. 

photo_camera До школи з подарунками від «20 хвилин»: вінницькі школярі отримали корисні презенти

Більше як 15 років у Вінниці відбувається акція «Поліграфія до першого вересня» від «20 хвилин». Традиційно маленькі школярі отримують корисні подарунки: розклад уроків і яскраві ростоміри.

photo_camera У парку Дружби народів з'явиться перший у місті інклюзивний дитячий майданчик

Вінницькі волонтери не перший рік збирають кошти на встановлення майданчику для дітей з особливими потребами. І, нарешті, вони на фінішній прямій.

photo_camera play_circle_filled Діти малюють оперну абетку! До фестивалю OPERAFEST TULCHYN проходить конкурс і вікторина

Вже за місяць Вінниччина прийматиме зірок опери та гостей зі всієї України! З 27 по 29 серпня IV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021 вражатиме яскравими прем’єрами, постановками і шоу просто неба на території парку легендарного Палацу Потоцьких у Тульчині. А вже зараз всі діти можуть взяти участь у проекті «Створимо оперну абетку разом!» та отримати чудові призи від амбасадорів фестивалю. Крім того — вперше запущено вікторину для дорослих.

Намалюй комікс і виграй поїздку в Будапешт. Стартує україно-угорський дитячий конкурс

Творчий конкурс «Моє літо 2021» розрахований на дітей віком від 6 до 16 років Взяти участь у ньому запрошують лише дітей, які залишилися без тата унаслідок війни з Росією на Сході України, зазначають організатори.

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up