This version of the page http://20minut.ua/IT-novyny (31.41.220.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-24. The original page over time could change.
Технологічні новини, новини IT світу, новини технологій онлайн - 20 хвилин Вінниця

IT-новини

Десять мобільних додатків для вінничан. Самі користуємось і радимо вам

Ми зібрали додатки, які можуть бути корисними для вінничан. Це кілька додатків про графік руху транспорту, порівняння цін на таксі та медикаменти. Також в нашому переліку є сервіси для доставки їжі та мобільні версії популярних дошок оголошень з продажу нерухомості й авто. Дивіться список та встановлюйте те, що може спростити життя.

У «Київстарі» стався глобальний збій. Вінничани не можуть додзвонитися

У четвер, 3 лютого, в Україні стався масштабний збій мобільного оператора «Київстар». Про неможливість здійснювати дзвінки повідомляють мешканці Вінниці, Дніпра, Запоріжжя, Полтави та інших міст України.

Проблеми з повідомленнями. У роботі Gmail вчора стався масовий збій

На початку жовтня відбувся наймасштабніший збій у Facebook. Днями повідомили, що у Gmail стався масовий збій по всьому світу.  

Сайт за майже 1 мільйон гривень. Хто розробив і заплатив за новий веб-портал Вінницької міськради?

Вінницька міська рада отримала свій новий сайт.  За його розробку заплатили 993 тисячі гривень. А це ціна однокімнатної квартири у Вінниці. Хто є розробником та як айтішники оцінюють новий сайт влади?

Уже не Facebook: Марк Цукерберг повідомив, що змінює назву компанії

Компанія Facebook змінює назву на Meta. Про це йдеться у презентації Марка Цукерберга під назхвою «Connect 2021: Наше бачення метасвіту».

На Вінниччині в рамках програми «ВелБуд» відремонтували ще одну місцеву дорогу (Пресслужба ДП СМАД)

Сьогодні у Вінницькій області активно відновлюються автомобільні дороги загального користування місцевого значення у ОТГ. Цього року на ремонт доріг місцевого значення виділені рекордні суми фінансування.

Безкоштовний сир буває лише у мишоловці. ТОП-8 порад, як користуватися чужим Wi-Fi

Часто буває, що користувачі смартфонів чи ноутбуків натрапляють на безкоштовний Wi-Fi. Не важливо, де ви його зловили, чи вдома, чи у кафе — варто пам'ятати про безпеку. Кіберполіція розповіла, на що слід звернути увагу, аби не потрапити у неприємності.

play_circle_filled «Це прорив, що дозволили пересадку органів». Запитали у вінничан про донорство після смерті

Донорські органи 38-річного вінничанина врятували життя чотирьом дівчатам. Але ставлення до трансплантації у нашому суспільстві досі неоднозначне. Питаємо у вінничан, їхню позицію на донорство після смерті та чи погодилися б вони дати згоду на пересадку.

Швидкісний інтернет «прийде» у 235 сіл Вінниччини

Тендери на виконання робіт оголосили 35 громад області у рамках проекту «Інтернет-субвенціія». До всесвітньої мережі під’єднають Будинки культури, школи, бібліотеки, заклади охорони здоров’я у 235 населених пунктах. Хто фінансує такі витрати?

Усі маршрути на долоні. Що є в додатку, який слідкує за транспортом по GPS

В муніципальному транспорті та маршрутках встановлені GPS-трекери.  Вони відслідковують рух машин і передають дані у додаток на смартфоні. Відтак, на мапі можна побачити, де знаходиться ваш трамвай, тролейбус, автобус і маршрутка та коли вони приїдуть на потрібну зупинку. Чим ще корисний застосунок і коли його зможуть завантажити всі охочі?

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up