This version of the page http://te.20minut.ua/Osvita (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-13. The original page over time could change.
Новини освіти у Тернополі, освітні новини - 20 хвилин Тернопіль

Освіта

photo_camera «Ми з дітьми, а не з Клопотенком»: перевірили, що їдять тернопільські школярі (ЕКСКЛЮЗИВ)

Бургери, кебаби і нагетси. Мінімум цукру, солі та напівфабрикатів. Усе це, за новими вимогами, має бути на тарілках школярів. Батьки кажуть: вартість обідів у їдальнях з нового року вже значно зросла. А от щодо їх якості питання залишаються. Ми продовжуємо розповідати про те, що змінилось у їдальнях Тернопільських закладів освіти. Цього разу перевірили школи №13, №9 та школу-колегіум ім Патріарха Йосипа Сліпого.

Розпочалась реєстрація на ЗНО-2022: графік тестувань та правила

В Україні 1 лютого стартує реєстрація на основну сесію ЗНО-2021 (Зовнішнього незалежного оцінювання).   Триватиме реєстрація до 9 березня.

photo_camera Сотні учнів уже на дистанційному. Чи закриватимуть усі школи на Тернопільщині?

Нові рекорди захворюваності на коронавірус фіксують на Тернопільщині в кінці січня. Все більше випадків захворювання трапляється серед дітей.  Практично половина тернопільських шкіл уже на карантині. 

На посаду ректора ТНТУ ім. І. Пулюя претендує чотири людини

Міністерство освіти та науки України нещодавно оголосило конкурс на заміщення посади ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.   Стало відомо, хто претендує на місце ректора

photo_camera Якщо хоч одна дитина хвора — клас закривають на карантин! Чи переходитимуть школи на дистанційку?

Серед хворих на коронавірус багато дітей. Тому на засіданні обласного штабу вирішили закривати на карантин цілі класи в школах та групи в садочках. Кому «світить» дистанційка, читайте у матеріалі. 

photo_camera play_circle_filled Ми перевірили, як годують у тернопільських школах. А ви знаєте, що їдять ваші діти? (ЕКСКЛЮЗИВ)

«Нові і смачні страви», «ціна змінилась, а якість ні», «як годували холодними макаронами, так і продовжують»: ці та ще сотні інших коментарів отримало нове меню в школах, яке стало обов'язковим з початку 2022-го року. Ми перевірили, що насправді їдять тернопільські школярі

photo_camera У тернопільських школах збільшили вартість харчування! Хто з дітей зможе обідати безкоштовно?

Тепер за обіди вашого чада в шкільній їдальні треба буде платити більше. Таке рішення прийняв Тернопільський міськвиконком на засіданні 18 січня. Нову вартість обідів дивіться нижче. Яких змін ще чекати?

Стала відома дата, коли стартує реєстрація на пробне ЗНО-2022

Сьогодні, 5 січня 2022 року, розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 22 січня.

"Боляче, невимовно боляче...": на Тернопільщині помер знаний вчитель

Перестало битися серце чудової людини, громадського активіста та шанованого вчителя Віктора Михайловича Феськова. 

Стала відома дата, коли розпочинається реєстрація учасників пробного ЗНО-2022

Інформацію про вартість послуги із проведення пробного ЗНО-2022 оприлюднять до 20 грудня.

Свіжий випуск

№ 6 від 9 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up