This version of the page http://te.20minut.ua/allnews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-13. The original page over time could change.
Всі новини Тернополя за сьогодні - 20 хвилин Тернопіль

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
На трасі "Тернопіль— Рава-Руська" водій пропонував патрульним 200 гривень хабара

Чоловік перевищив швидкість у населеному пункті.

За останню добу ковід забрав життя шести жителів Тернопільщини. Скільки захворіли?

Найбільше нових випадків зафіксовано в Тернопільській міській громаді.

photo_camera Готуємо разом: яловичина в соусі теріякі та рецепт від політика

Андрій ШКУЛА, журналіст, політик, фудблогер: «Готувати – моє хобі вже два десятки років. Створити цікаву та смачну страву – під силу будь-кому: головне підгледіти технологію, «увімкнути» творчість та не полінуватися. Щотижня ділитимусь з вами рецептами тих страв, які готую сам. Також знайомитиму з кулінарною творчістю публічних тернополян.»

Щодня стаємо сильнішими. Оборонно. Економічно. Політично, — Прем’єр-міністр звернувся до українців

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 12 лютого у своєму відеозверненні до українців закликав не піддаватися паніці, а довіряти українській армії та вірити в Україну.

Неформальне свято: 13 лютого відзначають Міжнародний день презерватива

Напередодні Дня закоханих у світі відзначають Міжнародний день презерватива. Це неформальне свято відзначають саме 13 лютого як нагадування про безпечні статеві стосунки.

play_circle_filled Сьогодні, 13 лютого: Всесвітній день радіо

Вже не залишається жодних сумнівів, що на початку було Слово. Саме слово, вперше і до сьогоднішнього дня, залишається головним аргументом і для нашого спілкування, і для нашого взаєморозуміння, для розради і підбадьорення, для вираження наших почуттів та емоцій, в кінцевому підсумку навіть для життя і смерті.

photo_camera play_circle_filled Вібратори чи їстівна білизна. Ми перевірили, що в секс-шопі пропонують парі, яка прийшла туди вперше( 18+)

Напередодні Дня Закоханих чимало тернополян шукають оригінальні та інтимні подарунки другим половинкам у секс-шопах. Але багато кому прийти туди вперше — ще те випробування. Ми провели експеримент та під видом покупців прийшли у два магазини інтимних товарів, що в Тернополі. Що нам запропонували для "розігріву почуттів", які ціни на інтим-товари та що придбати, якщо ви в такому магазині вперше, читайте у репортажі.

Андрій Струк
За скільки новини Тернополя продались власникам секс-шопів щоб написати що "чимало тернополян" на день Валентина кидаються по вібратори і їстівні білизни! Новини підробляють на рекламі секс-шопів,не стидно?
У Тернополі до Дня Валентина проведуть майстер-класи та екскурсію

13 лютого в трикутному будиночку на театралці проведуть майстер-клас з розписування пряників, а 14 лютого тернополян та гостей міста запрошують на екскурсію.

Pavl Rebrov
брєд
photo_camera На Став сідав кукурузник та були мотоперегони. Порівняли, як виглядав Тернопіль у 50-х і зараз (ФОТО)

Тернопільський став покрився льодом. Туди вже наважуються виходити місцеві рибалки. Коли в місті тримаються заморозки і лід стає товстим – туди виходять тернополяни, щоб покататись на санках чи просто зробити фото. Ми відтворили вісім фотографій 50–80–х років зі ставу. Дивіться, як раніше розважались люди.

Читач62
Й було прекрасно та весело
На найближчі дні синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах

Погоду на 13-15 лютого повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Тернополянин Дмитро Підручний найкраще з українців виступив у чоловічому спринті з біатлону Олімпіади-2022

Спортсмену вдалося потрапити в топ-15 на Олімпіаді. Дмитро Підручний не закрив одну мішень на стрільбі стоячи і зайняв 13 місце.

Тернополянка підторговувала з дому сигаретами без акцизу і розбавленим спиртом

Дільничні Тернополя викрили жінку, яка торгувала безакцизними сигаретами. Сигарети без фільтру у неї вартували 20 гривень, а з фільтром — 25 за пачку.

Читач88
Секрет Полішинеля...
Водій відмовив у проїзді інваліду війни. «Що робити з такими моральними ур.дами», обурюються ветерани

Раніше з донькою інваліда війни Ігоря Талабана, яка теж є учасницею бойових дій, траплялись подібні випадки. Сам Ігор в таку ситуацію потрапив вперше. І вже написав заяву до поліції. Ветерани вимагають негайно звільнити водія даного маршруту з роботи та зняти перевізника з цього напрямку.   Як діяти ветеранам, якщо виникли проблеми з перевізниками?

Тетяна Стефанів
На передову,най попробує того доброго,я би відправила без обговорення би знали сволочі😡😡😡
На Тернопільщині розшукують зловмисників, які обікрали літнє подружжя

Співробітники Бережанського відділу поліції розшукують зловмисників, які обікрали помешкання стареньких.  Правоохоронці застерігають краян: ні під яким приводом не впускайте до своїх осель незнайомих вам людей. 

Чим здивує тернопільська філармонія: які концерти варто відвідати в лютому

Квитки у касі філармонії та на Karabas.com 

19-річний Сергій у важкому стані. А шахраї вкрали гроші, які збирали всім світом, аби він вижив

Родина вже витратила все, що могла. Хіба продавати хату, щоб врятувати сина, який напередодні тільки вийшов з коми. Але куди з ним тоді повернуться після лікарні? Нова картка, на яку переказувати кошти, аби допомогти родині, — 5457 0822 7789 9501. 3 січня хлопець потрапив у ДТП – автомобіль, яким він їхав вночі додому разом з батьком, злетів в кювет і перекинувся на дах. Визволяли травмованих з понівеченого авто рятувальники. Що робити, аби не потрапити на гачок аферистів і, якщо вже так сталось, як діяти?

Olena Nlroda
Далеко він з тими грошима  непіде
Фото дня: біля Катедри пластуни проводять благодійний ярмарок. Долучайтеся

Тернопільські пластуни організували благодійну акцію, щоб купити гітару дітям-сиротам.

Як не «згоріти» на роботі і що робити, якщо це вже сталось, радить психолог

Що не може витримати психіка – вона «скидає» на тіло. Тому, якщо ви понад силу і норму віддались роботі, зупиніться. Бо різноманітні болячки – не за горами. Потрібно жити з гумором і легкістю. Та дистанціюватись від проблем і надмірної роботи.

Ирина
"Новині" вже 4 роки, судячи з коментарів. Може, та п. Гаєвська давно в Польщі полуниці збирає....
Гарячий шоколад: як отримати чарівний зимовий напій з мінімумом інгредієнтів

Гарячий шоколад — ідеальний теплий напій в зимовий день.

За останню добу на Тернопільщині зафіксовано 812 нових випадків COVID-19 . Ситуація в усіх районах

Тернопільська міська ОТГ – 227 нових випадків ковіду.

Андрій Струк
Великобританія і Литва відмінили ковід-сертифікати,у Німеччині вже говорять про відміну,а в Чехії відміняють з 1 березня,ці всі відміни не тому що виник колективний імунітет і ковід побороли,наоборот,ситуація в тих країнах ні чим не краща ніж на початку а по деяких показниках і гірша,відміна ковід-сертифікатів тому що штучна істерія не може тривати вічно,пора і в нас вже по-трохи забувати ті обмеження і нагнітання паніки! І друге-ті країни що відмовляться від сертифікаті куди дінуть тисячі доз вакцин, які вже оплачені державним коштом,не утилізують напевно,а спихнуть країнам менш розвиненим,і вернуть свої євро,а впарять нам,за кредит,тому в час коли інші країни відмовляються,в нас наоборот,доплачують по тисячі і смартфонами щоб ми кололись,бо ті всі ампули поїдуть до нас...якщо пан Зеленський прогнеться під їх тиском і умовами...
Сьогодні, 12 лютого: відзначають празник трьох святителів

Василія Великого, Іоанна Золотоустого, Григорія Богослова вшановують 12 лютого. У народі цей день називають іще святом сімейної святості.   

Іржаві та люксові: ТОП найдорожчих та найдешевших автомобілів від власників у Тернополі

У сучасних реаліях власна машина – уже не розкіш. Та й варіанти авто є чи не на будь-яку кишеню – від кількасот доларів до сотень тисяч. Які вони – найдорожчі і найдешевші пропозиції на авторинку області?  Що пропонують власники? Ми склали свій ТОП.

Natali Ricci
До речі, третє авто в топі найдорожчих реально дуже класне
photo_camera Затримання біля «Шостого» магазину: очевидці кажуть, що «взяли» на хабарі

Про слідчі дії на вулиці Бродівській біля відомого «Шостого» магазину, редакцію повідомили читачі. Згодом ми отримали й фото. За попредньою інформацією, яку наразі перевіряємо, затримали через хабар. Усі деталі розповімо згодом. 

Микола Марчук
На площу і за яйце
Скільки коштують тести на COVID-19 у Тернополі. Порівняли ціни та швидкість виконання у лабораторіях

У місті є кілька лабораторій, як державна, так і приватні, де можна здати тести на коронавірус. Ми дізналися актуальні ціни та швидкість виконання ПЛР–тестів. Дивіться, де дешевше та швидше! Щоб прочитати новину до кінця – авторизуйтесь або оформіть підписку. Цим ви допоможете нам робити більше корисних публікацій для вас!

play_circle_filled В СБУ повідомили подробиці, як готували акти вандалізму над пам'ятником Бандері в Тернополі

СБУ зірвала спецоперацію російських спецслужб, які замовили українських «тітушок» для провокацій у РФ.

Pavel Orestovich
На якийсь брєд схоже) ті тітушки і в рашці б пам'ятники фарбою обливали за 4 штуки баксів?))
Свіжий випуск

№ 6 від 9 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up