This version of the page http://odessa.vakansii.ua/add (91.234.35.249) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-08. The original page over time could change.
Додати вакансію на Vakansii.ua. Пошук вакансій в Україні
Додати вакансію Додати резюме

Додати вакансію

Робота в Одесі.


Проект Vakansii.ua орієнтований суто на активних шукачів, які вважають за краще шукати роботу з комфортом і в мінімальні терміни.


Vakansii.ua входить до групи сайтів Jobs.ua – одного з провідних порталів з працевлаштування та освіти в Україні. Це забезпечує великий потік свіжих вакансій від кращих роботодавців України за всіма спеціальностями.

Оскільки база оголошень про відкриті позиції для проектів Jobs.ua і Vakansii.ua є загальною, ми даємо можливість роботодавцю розмістити свої вакансії відразу на обох ресурсах.

Для розміщення вакансії Ви можете заповнити стандартну форму додавання оголошення або зареєструватися як роботодавець. Реєстрація дозволить заощадити час на постійному розміщенні вакансій, а також дасть можливість управляти вже розміщеними оголошеннями.

Додатковим плюсом особистого кабінету роботодавця є підписка на розсилку резюме шукачів, які шукають роботу у Вашій сфері діяльності.

Який би з варіантів розміщення вакансій Ви не вибрали, не забувайте про головне:
  • чим більше інформації Ви вкажете у вакансії, тим більше шукачів нею зацікавляться
  • за статистикою, на вакансії, в яких вказаний реальний рівень заробітної плати, приходить в 3,5 разу більше резюме від шукачів.

Реєстрація на Jobs.ua →

Додати вакансії на Jobs.ua →
         

Наши проекты:

работа в Киеве и Украине на Jobs.ua еженедельник "Пропоную Роботу" на Pro-robotu.ua срочно требуются на Srochno.ua вакансии в Украине на vakansii.ua
резюме в Украине на Resume.ua тренинги в Украине на Training.ua аренда залов в Украине на ArendaZala.com.ua должностные инструкции на Profi.ua


© 2008-2017 ООО «Работа Плюс»
Все права защищены в соответствии с действующим законодательством Украины. При использовании материалов, которые относятся к тематике "Работа" или "Работа в Киеве" сайта vakansii.ua гиперссылка на данный ресурс обязательна. Администрация может не разделять точку зрения авторов информационных материалов про поиск работы и не несет ответственности за размещаемую пользователями в тексте вакансии или резюме информацию.