ЕСТАФЕТА

5 ДОБРИХ СПРАВ

від ЛІГА:ЗАКОН

2014 рік для України став роком випробувань, перевірки на міцність, зрілість, на право бути незалежними. Кожна українська компанія відчула зміни. Кожен підприємець, кожна компанія, кожен громадянин мав і має можливість знайти своє нове місце в історії країни, в діловому середовищі, серед колег, однодумців.

Цього року компанія ЛІГА:ЗАКОН відзначає своє 23-ліття. Так, ми – ровесники незалежності України. Можливо, саме тому тонко відчуваємо настрої країни, потреби країни, її сподівання і надії. 

Тому у 2014 році ми не влаштовуємо гучних свят, ми не салютуємо на свою честь. Ми вирішили присвятити листопадовий тиждень добрим справам. Щоб поділитися добром з нашими абонентами, партнерами, колегами, друзями

1 справа
НАШЕ МІСТО

СУБОТНИК

11 листопада, напередодні Дня народження компанії, проводимо суботник.

Акція вже стала традиційною. Співробітники компанії організують спільне прибирання альтанки для закоханих у Ботанічному саду м.Києва, яку ми відкрили у 2011 році.

Також співробітники беруть участь у прибиранні корпоративної Алеї удачі біля бізнес-центру “ЛІГА”.

Як це було

В рамках першої доброї справи трудовий десант співробітників ЛІГА:ЗАКОН «висадився» в ботанічному саду ім. М.Гришка біля альтанки закоханих та корпоративної Алеї удачі біля бізнес-центру “ЛІГА”.
ДЕТАЛЬНІШЕ>>

Фоторепортаж дивіться тут>>

2 справа
СПІВРОБІТНИКИ

ДЕНЬ НАТХНЕННЯ

Ми зараз знаходимося в країні, де змінюється світовий порядок в історії  цивілізації. У такі моменти стають сильнішими і перемагають тільки ті, хто вміє покращуватися:

  • Покращувати свою країну.
  • Покращувати свою компанію.
  • Покращувати свою кваліфікацію.

Найяскравіші поліпшення завжди є наслідком особливого стану тих людей, які ці поліпшення придумали.

Такий стан називається НАТХНЕННЯМ. Воно з’являється в той момент, коли вдається відволіктися від рутини і побачити речі по-новому.

ЛІГА:ЗАКОН у своє 23-річчя протягом 23 годин оголошує ДЕНЬ НАТХНЕННЯ для кожного співробітника.

В цей день в компанії немає підлеглих і начальників, немає вимог і обмежень, немає регламентів і правил, співробітники не роблять роботу, яку виконують зазвичай. Замість цього ми протягом 23 годин беремо участь в майстер-класах, креативимо, ділимося ідеями, спілкуємося, сперечаємося, дивимося фільми. 23 години присвячені натхненню і пошуку власного поліпшення.

Дивіться, як це було>>

3 справа
МОЛОДЬ

Конкурс для студентів «ЗАКОН ДЛЯ ВСІХ. FRESH LOOK»

В рамках «5 добрих справ» компанія ЛІГА:ЗАКОН ініціює освітній проект, що спрямований на залучення молоді до поліпшення бізнес-атмосфери в Україні, пошук свіжих ідей та інновацій у законодавчій сфері, а також на підтримку перспективних студентів із можливістю професійної самореалізації.

Конкурс «ЗАКОН ДЛЯ ВСІХ. FRESH LOOK»   – це конкурс для студентів вищих та середніх навчальних закладів.  Для участі у конкурсі необхідно запропонувати законопроект, що покращить ситуацію для українського бізнесу.

Умови конкурсу та анкета для участі тут>>

Роздрукуй афішу конкурсу та розповсюдь у своєму навчальному закладі>>

4 справа
КРАЇНА
Благодійний ДОБРИЙ ЯРМАРОК

14 листопада провели благодійний “Добрий ярмарок”.

Ми зібрали чималу суму грошей і зможемо відчутно допомогти 20-річному пораненому в зоні АТО Сергію Федотову з Луцька. Він особисто виніс декількох поранених з-під обстрілу, але сам серйозно постраждав – у нього роздроблені обидві ноги. Зараз він знаходиться в Ірпінському госпіталі і потребує складних операціях і подальшої реабілітації.

Також частина грошей буде перерахована на придбання приладу Sentiero для проведення дослідження слуху у дітей в Київський міський медцентр проблем слуху та мовлення “СУВАГ-Київ”. Це – єдина в Україні клініка, яка проводить дослідження слуху у маленьких дітей безкоштовно.

Про те, як пройшов благодійний ярмарок, читайте і дивіться тут>>

5 справа
СУСПІЛЬСТВО
РАНКОВА КАВА з ЛІГА:ЗАКОН

До ЛІГА:ЗАКОН періодично звертаються партнери, клієнти з пропозицією проводити зустрічі у неформальній обстановці, на яких можна було б обговорювати поточні і актуальні питання, пов’язані з новими законами, розвитком галузей і бізнесу в Україні, продуктами та послугами ЛІГА:ЗАКОН.

Ми вирішили започаткувати такі зустрічі на постійній основі у форматі “Ранкової кави з ЛІГА:ЗАКОН».

18 листопада о 10:00 запрошуємо на першу «Ранкову каву з ЛІГА:ЗАКОН» практикуючих юристів,  бухгалтерів, фінансових директорів і керівників компаній до обговорення двох тем:

  • Який закон про нормативні акти чекає українське суспільство.
  • Новий проект ЛІГА:ЗАКОН «Висловитися про норму права». Як абонентам систем ЛІГА:ЗАКОН просто і легко донести свою точку зору щодо норми права, яка гальмує розвиток галузі чи бізнеса, до влади.

Якщо бажаєте взяти участь у першій ранковій каві, прохання заздалегідь повідомити за телефоном: +38 (044) 585-24-05.

Випити «Ранкової кави  з ЛІГА:ЗАКОН»  18 листопада люб’язно запрошує “Дуже домашнє кафе” за адресою: Київ, вул.Т.Шамрила, 23.