This version of the page http://zt.20minut.ua/Osvita (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-30. The original page over time could change.
Новини освіти у Житомирі, освітні новини - 20 хвилин Житомир

Освіта

Визначено переможців відбіркового етапу першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022»

Про це повідомляє Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Українські школярі і студенти знову можуть піти на "дистанційку"

У зв’язку зі стрімко зростаючим показником захворюваності на COVID-19 МОН рекомендує запровадити для учнів 5-11 класів дистанційне навчання.

Через численні повідомлення про замінування батьків просять долучитися до охорони території закладів освіти

Департамент освіти Житомирської міської ради відреагував на численні повідомлення про замінування закладів освіти, які протягом вихідних надходили до батьківських груп і чатів у соцмережах.

У Житомирі зі скандалом все-таки обрали директора ліцею № 25

Конкурсна комісія 14 січня повідомила, що переможцем конкурсу на посаду директора ліцею № 25 став Іван Денисюк.

До кінця реєстрації на пробне ЗНО-2022 лишилось 4 дні

До 22 січня триває реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року. Кожен охочий може зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти..

Затверджено графік проведення іспитів у 2022 році для вступу в магістратуру

Як повідомляє МОН, визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини», відповідно до наказу МОН.

У Житомирі відкрили навчально-практичний центр з професій «Пекар. Кондитер»

Сьогодні, 28 грудня, відбулося урочисте відкриття навчально-практичного центру з професій «Пекар. Кондитер» на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира».

Школи Житомира отримають 335 ноутбуків

Невдовзі ноутбуки, придбані за програмою  «Ноутбук кожному вчителю», передадуть до 32  житомирських шкіл. 

Школи Житомира підуть на канікули 31 грудня

Втім, ця дата - не остаточна, а лише рекомендована. Кожна школа може вирішувати питання, коли починати канікули, самостійно.

Житомирський обласний ліцей все-таки змінили на спортивний, але врахували академічну складову

30 листопада Житомирська обласна рада зібралася на позачергову сесію для розгляду низки питань.

Свіжий випуск

№ 1 від 19 січня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up