This version of the page http://www.ceresit.ua/istoriya-brenda-ceresit.html (31.28.169.246) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-22. The original page over time could change.
Історія бренду Ceresit

Історія бренду Ceresit

1906 Історія відомого на весь світ бренду Ceresit від Henkel почалася в 1906 році з відкриття бітумної фабрики Dattelner Bitumenwerke.

1908 На фабриці розробили герметик Ceresit. Він робив водонепроникними цементно-піщаний розчин і бетон та відкрив нові можливості для гідроізоляції будівель. Це був прорив у розвитку будівельних матеріалів.

1910 Будматеріали Ceresit справили фурор на всесвітній виставці в Брюсселі.

1911 Компанія відкрила представництва в Чикаго, Лондоні, Відні, Парижі та Варшаві.

1986 Концерн Henkel купив бренд Ceresit і його виробництво.

1990 Відкрився завод в Польщі — перший на території Центральної та Східної Європи.

1996 Продукція Henkel вийшла на азіатський ринок. В Китаї запустили локальне виробництво. Найвідоміший проект Ceresit — це відновлення Великої Китайської Стіни. На висоті 747 м робітники використовували Ceresit Rapid Fix Cement та інші продукти Henkel.

1990-2002 Ceresit активно розвивається в Східній Європі. В 1999 відкриваються заводи в Україні та Росії. Стрімко зростають продажі в Україні, Румунії та країнах Балтії.

2001 В Henkel зменшили вагу продукту і поліпшили якість покриття за новою технологією EasyTechnology. Першим «легким продуктом» став клей для плитки, пізніше з'явилося два види клею для каменю.

Сьогодні Ceresit продовжує створювати та вдосконалювати технології, інноваційні рішення, відмінні продукти і послуги та використовувати тільки високоякісну сировину. В Україні продукцію Ceresit, яку виробляє компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)», купують більше, ніж матеріали будь-яких інших будівельних брендів.