+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Відгук компанії ТОВ «Байєр»

  • Рік: 2009
  • Галузь: Торгівля
  • Програмний продукт: Управління виробничим підприємством для України

ТОВ «Байєр» - підрозділ одного з найбільшого хіміко-фармацевтичного підприємства, яке займає ключові позиції в світі в таких областях як охорона здоров'я, захист рослин і виробництво високотехнологічних матеріалів.

У жовтні 2008 року компанія «Група компаній А4» приступила до виконання проекту з побудови автоматизованої інформаційної системи управління персоналом та розрахунку заробітної плати, управління грошовими коштами, обліку основних засобів. В якості платформи для побудови системи був обраний продукт УПП для України «1С:Підприємство 8.1. Управління виробничим підприємством для України».

В рамках проекту автоматизовані наступні ділянки: розрахунок заробітної плати, кадрова політика організації, а також ділянки управління грошовими коштами та обліку основних засобів.

Надалі планується розширення функціоналу з використанням web-додатка.

Значущими моментами в частині управління персоналом проекту є:

  • алгоритм «розрахунку зі зворотного»,
  • розподіл витрат згідно з вимогами корпоративних стандартів підприємства замовника.

Система передбачає експорт даних в корпоративну облікову систему.

Користувачами системи є співробітники бухгалтерії, відділу кадрів, відділу адміністрації та відділу інформаційних технологій. В даний час в системі працює 18 кваліфікованих користувачів. Одночасно в системі працює 11 користувачів.

З метою успішного запуску розробленої системи в експлуатацію була створена робоча група, що складається з бізнес-експертів компанії ТОВ «Байєр» і фахівців компанії «Група компаній А4». Проектною групою виконавців був проведений ряд робіт по оптимізації бізнес-процесів компанії-замовника, розробці автоматизованої системи, тестування, впровадження, навчання користувачів, переносу даних зі старої системи і введення в експлуатацію нової.

Напишіть нам:

    Тестова форма уа

    [contact-form-7 404 "Not Found"]

    Надіслати запит