This version of the page http://oiff.com.ua/film-market/accreditation.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-13. The original page over time could change.
Акредитація Кіноринок

Акредитація Кіноринок

АКРЕДИТАЦІЯ

ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ КІНОТЕАТРІВ:

Зимовий Кіноринок ОМКФ запрошує до співпраці представників кінотеатрів і кінотеатральних мереж. Вартість акредитації для цієї категорії становить:

  • за умов подачі заявки в період з 18 листопада по 5 грудня включно - 900 грн для одного учасника
  • за умов подачі заявки в період з 6 грудня по 11 грудня включно - 1800 грн для одного учасника

Учасники Зимового кіноринку ОМКФ отримують можливість в період з 11 до 13 грудня:

• Відвідувати всі покази, презентації та семінари офіційної програми Кіноринку, а також вечірки для учасників Кіноринку (за окремими запрошеннями)

ДЛЯ ДИСТРИБ'ЮТОРІВ, ТЕХНІЧНИХ, СЕРВІСНИХ ТА КІНОВИРОБНИЧИХ КОМПАНІЙ

До участі в Зимовому Кіноринку ОМКФ запрошуються дистриб'ютори та представники технічних, сервісних та кіновиробничих компаній.

Вартість акредитації для даної категорії становить:

  • за умов подачі заявки в період з 18 листопада по 5 грудня включно - 2800 грн для одного учасника
  • за умов подачі заявки в період з 6 грудня по 11 грудня включно - 3300 грн для одного учасника

Власники акредитації «Кіноринок» отримують можливість:

• Відвідувати всі покази, презентації та семінари офіційної програми Кіноринку, а також вечріки для учасників Кіноринку (за окремими запрошеннями)

Можливості для учасників:

Презентація в межах Кіноринку ОМКФ:

Запрошуємо представників дистриб'юторів, кіновиробників, сервісних і технічних компаній, що надають послуги в сфері кіноіндустрії, провести презентацію для всіх учасників Кіноринку або розмістити в фойє інформацію про компанію, а також обладнання для демонстрації.

Вартість 15 хвилин екранного часу для проведення презентації (в кінозалі c можливістю показу DCP і 3D) - 6000,00 гривень (в залежності від дня і часу презентації).

Вартість від 30 хвилин екранного часу для проведення презентації (в кінозалі c можливістю показу DCP і 3D) - від 8500,00 гривень (в залежності від дня і часу презентації).

Вартість участі у виставці - від 14300,00 гривень.

Компанії, які проводять презентацію в рамках роботи Кіноринку, отримують дві акредитації для своїх співробітників.

Розміщення інформації в каталозі Кіноринку:

  • Акредитовані дистриб'ютори можуть розмістити в офіційному каталозі Зимового Кіноринку
  • Логотип в форматі EPS
  • Довідку про компанію
  • Інформацію про фільми з короткою анотацією (близько 500 знаків) і фото.

В анотації необхідно вказати точні назви фільмів (для закордонних - оригінальні), короткий зміст і вихідні дані (рік випуску, країну та студію виробництва, продюсера, автора сценарію, режисера, виконавців головних ролей, жанр, хронометраж). У всіх випадках адміністрація залишає за собою право на редагування.

Вся інформація повинна бути надана українською мовою до 25 листопада 2019 року.

Технічні вимоги до ілюстрацій в каталог Кіноринку: файли зображень приймаються у форматах TIFF, JPG, в колірній моделі CMYK. Розміри зображень: 90х60 мм або 60х90 мм.

Розміщення рекламного макету в каталозі Кіноринку:

Для привернення уваги до найбільш очікуваного фільму сезону акредитовані дистриб'ютори можуть розмістити макетну рекламу в офіційному каталозі Кіноринку за спеціальною ціною - 3700 грн за сторінку (формат А5, розмір 148х210 мм, конфігурація вертикальна, колір).

Звертаємо вашу увагу на те, що всі рекламні матеріали для каталогу повинні бути надані не пізніше 25 листопада 2019 року. Файли приймаються у форматі TIFF CMYK з роздільною здатністю 300 dpi. При поданні файлів зі шпальтовим форматом 148 x 210 мм і при напівшпальтовими модулями 148x105 мм і 74х210 мм необхідно передбачити по 4 мм навиліт з кожного боку. Файл не повинен містити шари, маски та відсічні контури.

Документація:

Для участі в Кіноринку дистриб'ютор повинен підписати з організатором договір про співпрацю. Договір буде підготовлений після бронювання екранного часу, і відправлений для ознайомлення на електронну адресу представника компанії.

Додаткові рекламні можливості:

Вкладення промо-матеріалів у сумки учасників Кіноринку, розміщення інформації на рекламних площинах кінотеатру і в фойє, на сайті Кіноринку.

Ми також можемо допомогти в організації кави-брейка, обіду або вечірки від імені вашої компанії.

З питаннями та пропозиціями звертайтеся, будь ласка, до директора Українського кіноринку - Катерини Звєздіної +38(063)434-01-56, k.zvezdina@oiff.com.ua або до асистента Кіноринку Ярослави Кіяшко +38(099)350-49-49 y.kiiashko@oiff.com.ua