This version of the page http://te.20minut.ua/transport (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-12. The original page over time could change.
Транспорт - 20 хвилин Тернопіль

Транспорт

Як працюватимуть служби таксі і громадський транспорт на новорічні свята. Чи зросте вартість проїзду?

Тернопільські служби таксі та громадський транспорт традиційно працюватимуть у новорічну ніч і у святкові дні. У які години курсуватимуть і скільки вартуватиме проїзд – з’ясував журналіст «20 хвилин».

В Тернопіль прибув другий вживаний чеський тролейбус (ФОТО ДНЯ)

16 грудня у Тернопіль з чеського міста Маріанські Лазні прибув другий з п'яти вживаних тролейбусів, що міська влада закупила за кошти з бюджету.

photo_camera play_circle_filled В депо КП «Тернопільелектротранс» привезли перший з п'яти тролейбусів із Чехії (ФОТО ДНЯ)

Один з п'яти тролейбусів Škoda 24Tr Irisbus Citelis 2006 року випуску привезли до комунального підприємства 25 листопада. Раніше цим громадським транспортом перевозили пасажирів у чеському місті Маріанські Лазні.

photo_camera play_circle_filled Пересадка безкоштовна? Ми перевірили, як діє послуга “Єдиного квитка” в Тернополі

Нова послуга під назвою “Єдиний квиток” з 1 жовтня запрацювала в Тернополі. Тепер тернополяни можуть в будь-якому громадському транспорті здійснювати безкоштовну пересадку протягом 30 хвилин. Ми перевірили, як ноу-хау поки що працює у Тернополі.

photo_camera play_circle_filled Готівку, як брали, так і беруть. А пасажирів навіть виганяють. Ми перевірили всі зміни у транспорті

З 1 жовтня проїзд у Тернополі став дорожчим. Замість 7 гривень, тепер у громадському транспорті треба дати від 8 до 10 гривень. Проїхати можна, тільки оплативши проїзд безготівковим способом, а водії не мають права розраховувати пасажирів готівкою. Та це тільки на словах. Насправді, у перший день впровадження інновацій, панує цілковитий хаос. Оплатити без проблем можуть тільки ті люди, які мають відповідні картки – як «Файну», так і банківські (з чіпом).  Журналісти «20 хвилин» перевірили, як все «працює». Про всі недоліки і переваги нововведень, розповідаємо нижче. Будемо вдячні за підписку на наш матеріал. Завдяки Вашій підтримці наша редакція і надалі може залишатися незалежною.

photo_camera play_circle_filled Ми перевірили, яка температура у транспорті в спеку. Чи повинні бути кондиціонери? (ВІДЕО)

Журналісти «20 хвилин» перевірили, яка температура у місцевому транспорті. Як справляться водії та пасажири і чи працюють кондиціонери в нових автобусах. Чи спекотно, як у лазні? Це був дуже цікавий експеримент! Ви самі можете переконатись, подивившись відео. Авторизуйтесь або підпишіться, щоб дочитати до кінця. Лише завдяки вашій підтримці ми можемо готувати більше таких текстів. Дякуємо, що лишаєтесь з нами!

Чи контролюють насправді перевізників у Тернополі та що з тими, хто ховає готівку в кишені

У Тернополі, окрім комунального транспорту, перевезенням пасажирів займаються і приватні перевізники. Квитки у маршрутках видають не всім. А отже, частину доходу можуть класти собі у кишені як водії, так і власники маршруток. Чи контролює цей процес міська рада та скільки у вигляді податків може втрачати місто через недобросовісних перевізників?  Журналісти 20 хвилин» провели експеримент та перевірили, скільки коштів проходять повз каси у маршрутках. 

photo_camera play_circle_filled Прокат самокатів у Тернополі: як це працює, скільки коштує та чи зручно користуватися? Ми перевірили

Електросамокат – дешевий та екологічний вид транспорту, який не потребує особливих навичок в кермуванні навіть для тих, хто вперше став на нього У Тернополі вже діє прокат електросамокатів, а 11 червня стартує ще один. Ми розповімо вам скільки це вартує, де можна покататися та за скільки.

photo_camera На чому та за скільки можна доїхати до сіл Тернопільської ОТГ? Аналізуємо маршрути

У 2020 році до складу Тернопільської ОТГ увійшли 11 населених пунктів: Тернопіль та десять сіл. Чи можна без проблем дістатися  до сіл громади та скільки це вартує?

photo_camera Нічого не продумано, все для галочки. Ми перевірили, у якому стані велоінфраструктура Тернополя

Велосипед – екологічний та корисний транспорт.  До того ж, весняна тепла погода так і спонукає до прогулянок та подорожей. Та наскільки Тернопіль пристосований до цього екотранспорту і що робити тим, хто не має велосипеда не має, але бажає оцінити його переваги?  Ми знайшли, де можна взяти двоколісник в оренду та запитали у місцевих, де його можна випробувати. 

Свіжий випуск

№ 1 від 12 січня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up