This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-12. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Лабораторія «Ескулаб» запропонувала тернополянам новий рівень медичного сервісу – виклик медсестри додому (новини компаній)

Впродовж січня-лютого здавайте аналізи від 1000 грн і замовляйте послугу безкоштовно!

«Клініка професора Стефана Хміля» – найкращий медичний центр за результатами конкурсу «Народний бренд-2021» (новини компаній)

Коли мова йде про власне здоров’я чи здоров’я своїх рідних, довірити його хочеться лише найкращим. Медичні центри «Клініка професора Стефана Хміля» у Львові та Тернополі в ТОПі найкращих репродуктивних клінік України та Європи. Тож недаремно цього року клініка в Тернополі здобула вже п’яту перемогу поспіль у конкурсі «Народний бренд» (номінація «Медичні послуги»). Уже вдруге почесну відзнаку отримала і клініка у Львові.

Агенція нерухомості Лідер-визнана кращою компанією з надання ріелторських послуг у 2021 році (новини компаній)

Кожному із нас хоча б в раз у житті приходиться вирішувати житлове питання – продавати, купувати або обмінювати житло, орендувати або здавати квартиру, купувати ділянку під будівництво власного приватного будинку, тощо. На роздум приходить думка – варто звертатися в агенцію нерухомості чи вирішити проблему самостійно, зекономивши кошти. Спробуємо розібратися у цьому, поспілкувавшись із директором агенції нерухомості «Лідер» Мар’яною Хомишин.

Інвестуй з “Gentleman BOX” та отримуй високий пасивний дохід щомісяця (новини компаній)

Хочете отримувати від 15000 грн в місяць пасивного доходу? Цей шанс дає вам “Gentleman BOX”.

Мігрень: прості заходи поліпшення недугу (новини компаній)

Поєднання ліків із поведінковими заходами та способом життя часто є найефективнішим способом боротьби з мігренню.

Оновлений Фокстрот у ТРЦ «Подоляни» запрошує на новорічний шопінг (новини компаній)

Новий формат магазину відомої мережі електроніки у Тернополі підготував знижки на сучасні гаджети, що їх так чекають ваші рідні під ялинкою. Що саме пропонує та чим вирізняється Фокстрот на Текстильній, 28-Ч.

Створюйте кондитерські вироби разом із «Тортіно». Магазин визнали найкращим брендом у Тернополі (новини компаній)

Любите солодощі з приємним смаком та ароматом ванілі, ягід, прянощів, кориці тощо? Продукти, які дарують відчуття насолоди та задоволення? Дозвольте собі та своїм близьким моменти щастя. Потіште їх ароматними виробами, приготовленими власноруч. Попереду – новорічні свята, і чудова можливість подарувати рідним частинку тепла і домашнього затишку.

«Файна вишиванка» – лідер, якому довіряють найбільше тернополян. Салон став переможцем «Народного бренду-2021» (новини компаній)

Вона завжди модна, стильна та неповторна. Вона дарує своєму власнику відчуття самоідентичності та унікальності. Вона приносить щастя та захищає від усього недоброго. Вона – файна українська вишиванка!

Креді Агріколь допомагає здійснювати ваші новорічні мрії (новини компаній)

Новорічні свята найбільш чарівні та хвилюючі, а ще вони асоціюються із початком чогось нового у житті. Хочеться приділити більше уваги близьким, подарувати їм щось особливе, нарешті зробити ремонт у квартирі чи придбати нову побутову техніку для дому, а, можливо, поїхати у довгоочікувану подорож. Навіть якщо коштів не вистачає, не варто відкладати свої мрії на потім. Придбати омріяне допоможе Креді Агріколь. Банк пропонує прозорі умови без прихованих комісій та фіксовані процентні ставки по кредитах готівкою на суму до 1 000 000 гривень.

Про комфорт у вашому домі подбає «Теплопартнер». Тернополяни визнали компанію найкращою (новини компаній)

Опалення – це одна з основних складових сучасного комфортного будинку, офісу чи квартири. При виборі системи необхідно враховувати безліч складових: ціну на обладнання та монтаж системи, вартість експлуатації, доступність енергоресурсів, автоматизацію обладнання тощо. Та найбільше – варто зважати на професійність компанії, яка цим займається.

Свіжий випуск

№ 1 від 12 січня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up