This version of the page http://rstcars.com/new/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-04. The original page over time could change.
Нові автомобілі, ціни RST. Купити новий автомобіль в Україні, продаж нових авто у офіційних дилерів і автосалонів.
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Нові автомобілі.

Купити новий автомобіль за допомогою RST - це просто. Вам не потрібно ходити по всіх автосалонам і офіційним дилерам, дізнаючись ціни на всі нові автомобілі Вашого міста, просто

Реклама на RST

Пошук нового авто на RST

Місто

Автосалон - офіційний дилер

Автомобіль

Каталог автосалонів

всі автосалони України

Європейські бренди

Японські бренди

Американські бренди

Азіатські бренди

Інші

Поради експертів на RST

Як придбати перше нове авто:
В Україні продається більше 500 різних моделей авто. Немає сенсу вибирати новий автомобіль, ціна якого буде спочатку чималою. Адже перша машина завжди має на увазі перші помилки водіння і невеликі аварії. Ми рекомендуємо підібрати і купити авто, як недороге в експлуатації, так і легке в продажу на вторинному ринку через 1-2 роки. Для цього, обрана Вами, нова машина повинна бути популярною і такою, що добре зарекомендувала себе не в європейських країнах і будь-яких рейтингах продажів нових авто в інших країнах, а саме в Україні. Якщо мова йде про покупку маловідомого бюджетного нового автомобіля, практично в 100% випадках ціна машини може сильно впасти аж до половини вартості всього за кілька років експлуатації.
Як купити авто в Україні за вигідною ціною:
Так як, практично, всі нові автомобілі в Україні продаються офіційно, ціни в будь-якому з регіонів будуть в 99% випадків однакові. І якщо обраної Вами машини немає в салоні офіційного дилера у Вашому місті, Ви можете її замовити згідно прайсу. При цьому, Ви не втратите час і гроші на самостійний привіз, тому що всі витрати з транспортування бере на себе дилер.
Як купити автомобіль "по своїй кишені":
За загальноприйнятим нормам, бажано купити машину, ціна якої буде порівнянна з Вашим річним доходом. Це внегласное правило прийнято з такого розрахунку, щоб через 4-5 років, людина могла продати цей автомобіль і купити нову машину такого ж, або навіть вище класу.
Що таке акційні ціни на автомобілі:
Як правило, будь-яка акція зумовлена якоюсь подією. Найбільш частими з яких можна відзначити нерозпроданий склад торішніх машин, або продаж залишкової партії нових автомобілів за заниженою ціною, перед виходом оновленої моделі. У другому випадку, краще поцікавитися коли саме почнеться продаж нових моделей авто і яка прогнозується вартість. Як правило, краще почекати деякий час і купити автомобіль нового покоління цієї ж моделі, якщо, звичайно, знижка на поточну генерацію не дуже значна.
Продаж нових авто за системою trade-in:
Послуга Trade-in підходить тільки в тому випадку, якщо Ви не маєте 2-х хвилин часу, щоб самостійно розмістити оголошення в інтернет, наприклад на RST, і продати свою машину за пару тижнів, а хочете відразу зробити обмін старого авто на нове. Найчастіше, дилер оцінює машину від 70 до 95% її реальної вартості. У разі купівлі дорогого нового автомобіля, наполягайте на ціні Вашої машини не нижче її ринкової вартості.