This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.21.12.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-03. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини03 Сiчня 2022

03 Сiчня 2022
У Великій Британії знайшли сліди динозавра віком 200 мільйонів років Вважається, що сліди залишив ранній зауропод.
Від вторгнення в Україну Росію можна зупинити лише величезними санкціями – голова комітету Палати представників з розвідки Вторгнення наблизити НАТО до кордонів Росії, а не навпаки, упевнений конгресмен.
Статки Ахметова в 2021 році зросли більш ніж на 50% - Bloomberg Ахметов єдиний українець, що входить до рейтингу BBI.
Антарктичний «льодовик Судного дня» знаходиться під загрозою: до чого це може призвести Льодовик втрачає все більше і більше льоду.
Турецькому топ-клубу цікавий український захисник "Шахтаря" "Фенербахче" цікавиться Юхимом Коноплею.
Вторгнення Росії в Україну спричинить масштабні економічні санкції – МЗС Фінляндії Глава фінської дипломатії прокоментував переговори президентів США та України.
Завтра глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель відвідає Україну з робочим візитом Він планує провести зустріч із представниками української влади у Києві.
"Динамо" цікавий нападник збірної Еквадору - ЗМІ Кияни стежать за гравцем із чемпіонату Болгарії.
“Ядерна п'ятірка” заявила про важливість запобігання ядерній війні та недопущення гонки озброєнь Держави виступили проти війни між країнами з ядерною зброєю.
РФ на початку 2022 року проведе навчання трьох компонентів ядерних сил Цьогорічні навчання підтвердили в Міноборони РФ.
Дочка Трампа просила його зупинити насильство під час штурму Капітолію рік тому – Hill Трамп дивився за всім по телевізору у Білому домі.
Найстарша жителька планети відсвяткувала 119 день народження Через карантинні обмеження Кане Танака не змогла провести час зі своєю родиною.
Тривожний сигнал для США та перемога Китаю: Договір про найбільшу у світі зону вільної торгівлі набув чинності – WSJ Угоду поки що ратифікували 10 із 15 країн — очікується, що решта приєднається найближчими місяцями. Доповнено
Закони нового року, Олександр Заславський Світлана Матвієнко Тетяна Поліщук Володимир Скрипець або Які новорічні подарунки від народних депутатів народ України може знайти під своєю ялинкою
Вчені знайшли «острівці» ранньої Землі у нижній мантії Зони наднизької швидкості поширення сейсмічних хвиль пов'язали із залишками речовини молодої планети.
Мігранти знову спробували прорватися до Польщі з Білорусі Польські прикордонники помітили білоруських солдатів, які перерізали огорожу на кордоні.
Торік Tesla продала майже мільйон електрокарів У четвертому кварталі 2021 виробник встановив рекорд.
Канцлер Німеччини має намір провести зустріч із Путіним цього місяця — Bild Шольц прагне «нового старту» у відносинах із Кремлем.
У Німеччині знайшли останки обезголовленого коня поруч з похованням вершника Поховання датується епохою Меровінгів.
Екстрадований у США росіянин має доступ до документів про втручання РФ в американські вибори – Bloomberg Клюшин має інформацію про інші операції ГРУ за кордоном.
Синоптики розповіли про погоду на Різдво Найближчими днями опади прогнозують майже по всій території України.
«Хаббл» показав знімок «уявного зіткнення» галактик Об'єкти знаходяться дуже далеко один від одного.
Вартість послуг іноземних інтернет-сервісів суттєво зросте вже в січні через нововведення по ПДВ Іноземні компаній зобов'язали зареєструватися платниками ПДВ.
Призери зимової Олімпіади у Пекіні отримають в'язані букети З'явилися деталі майбутніх церемоній нагородження Ігор.
Президентка Тайваню застерегла Китай від "воєнного авантюризму" Пекін продовжує свої погрози у бік Тайбею.
Скільки буде підвищень пенсії у 2022 році Передбачені декілька етапів зростання пенсійних виплат.
Сьогодні вночі досягне піку метеорний потік Квадрантиди Очікується, що за годину можна буде побачити до 60 "зірок, що падають".
Росія знову відстрочила свій же прогноз щодо сертифікації "Північного потоку 2" в ЄС У Берліні вже говорили, що не сертифікують газопровід у першій половині 2022 року.
"Дякую за теплий прийом": Миколенко вперше з'явився на домашньому стадіоні "Евертона" Українця було представлено на "Гудісон Парк". ► Відео
У Канаді невідома хвороба вражає все більшу кількість молодих людей — The Guardian Було зафіксовано вже 48 випадків невідомого захворювання.   
Зеленський провів третю розмову з Байденом. В ОПУ назвали теми Серед іншого вони обговорили Мінський та Нормандський формати.
Деякі постачальники газу підняли ціни на січень у 1,5 рази Ціни у постачальників є різні, але є по 60 гривень за кубометр.
Реформа СБУ та зміни до пенсійного законодавства: Стефанчук розповів про плани роботи Ради на 2022 рік Глава парламенту згадав законопроекти, які так і не спромоглись прийняти минулого року. Інфографіка
Десять найочікуваніших київських театральних прем’єр 2022 року Наталія Сумська зіграє американську мільярдерку у новій виставі "Візит". А на сцені Національної оперети покажуть без слів історію ХХ століття у хореографічній виставі "Бал", над якою працюють італійці.
Росія не зобов'язана постачати весь газ до Європи через Україну – МЗС РФ Москва чекає сертифікації "Північного потоку 2" у Європі.
Всі області України перебувають у «жовтій» карантинній зоні   У Херсонській області спостерігаються «зелені» показники за трьома індикаторами.
Коболєв розповів, скільки мільярдів гривень може попросити "Нафтогаз" у держави найближчим часом "Нафтогазу" потрібні гроші для покупки імпортного газу.
«Нічого нового» — президент Фінляндії про останню розмову Байдена та Путіна На його думку якісь зрушення можливі лише в середині січня.
В Ізраїлі почали робити щеплення четвертою дозою COVID-вакцини Введення четвертої дози схвалили на тлі поширення штаму «Омікрон».
В Миколаєві в нічному ДТП загинули двоє людей Ще одна пасажирка з травмами потрапила до лікарні.
новини за 02 сiчня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • Прогноз-2022: що буде з цінами на продукти
      Автори Лариса Гук, Сергій Следзь Стаття 02 сiчня 09:00
    • Поки Гейтс і Цукерберг обіцяють, Китай заселяє метавсесвіт Перші колоністи вже «на валізах»
      Автор Едуард Рубін Стаття 01 сiчня 16:00
    • Прогноз-2022: яких подій чекати на антикорупційному фронті
      Автор Віталій Шабунін Стаття 01 сiчня 11:00
    • Ким українці можуть пишатися у 2021 році? 12 приводів захоплюватися минулим та оптимістично дивитися у майбутнє
      Стаття 31 грудня 2021 14:00
    • Запізнилися: влада має намір впровадити обмеження на експорт продовольчої пшениці Нинішнього року Україна зібрала небувалий урожай зернових і соняшнику, та на хліб однак не вистачає
      Автор Лариса Гук Стаття 31 грудня 2021 08:30
    • Вибори нардепа на Чернігівщині: місцеві еліти обкатують союзи з майбутніми опонентами «слуг народу» Як соратник мера Атрошенка Ломако УДАРив гречкою та адмінресурсом
      Автори Наталія Патрікєєва, Ігор Фещенко Стаття 30 грудня 2021 15:00