This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-01. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Наталія Фаліон та Лісапетний батальйон виступлять у Тернополі з новою програмою «Вакцинація гумором»

30 січня у ПК «Березіль» в Тернополі Наталя Фаліон та Лісапетний Батальйон виступлять із новою програмою «Вакцинація гумором». Початок концерту о 16:00, повідомили організатори. У програмі - нові пісні, старі хіти та, як завжди, багато сміхотерапії. Адже, як каже Наталія Фаліон, найкраща профілактика усіх хвороб - це музика та гумор.

Як святкуватимуть Новий рік та Різдво у Тернополі (ПРОГРАМА)

У січні в Тернополі планують провести  ряд культурних заходів та урочистостей, святкових концертів та інше.    Програма святкувань на січень

Цікаве дозвілля підготували у Тернополі для людей "золотого" віку (РОЗКЛАД)

Усі бажаючі можуть взяти участь у заходах за попереднім записом.  

У Тернополі обиратимуть найкращий макет шопки. Хто може брати участь у конкурсі

У Тернополі 1 грудня стартував щорічний конкурс на кращий власноруч змайстрований макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво»   Заявки треба подати до 30 грудня  2021 року.

Як тернополяни Різдво святкують. Підбірка із соцмереж (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні, 25 грудня християни західного обряду святкують Різдво.  Це одне з найважливіших християнських свят, що знаменує народження Ісуса Христа.

Цікаве дозвілля підготували у Тернополі для людей "золотого" віку (РОЗКЛАД)

Усі бажаючі можуть взяти участь у заходах за попереднім записом.  

Що ви знаєте про Святого Миколая? (ТЕСТ)

19 грудня - день, який так чекають всі дітлахи і навіть дорослі, адже саме в цей день слухняні дітки знайдуть під подушкою подарунки, що їм приніс Святий Миколай. А що ви про нього знаєте? Ми підготували тест з цікавими фактами з його життя.

Впізнайте мікрорайони Тернополя з висоти (ТЕСТ)

Дружба, Канада, Аляска, Новий світ, Центр - знайомі слова для кожного тернополянина, адже це мікрорайони нашого міста. Ними ми часто йдемо на роботу, гуляємо з сім'єю чи друзями. Такі знайомі кожному будинки та вулиці. А якщо подивитися на мікрорайони з висоти пташиного польоту? Відгадаєте їх? Давайте перевіримо

Як святкуватимуть Миколая та Новий рік у Тернополі (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

У грудні в Тернополі планують провести  ряд літературних, патріотичних і культурних заходів та урочистостей, святкових концертів та інше.   

На Театральному майдані відкриють резиденцію Миколая. Графік роботи

17 грудня, напередодні відзначення Дня Святого Миколая, у Тернополі на Театральному майдані запрацює Казкова резиденції. Відкриття заплановане на 17.00 год.

Свіжий випуск

№ 52 від 29 грудня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up