This version of the page http://nam.org.ua/news/kraftovi-pidkoruut-svit (167.99.245.234) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-31. The original page over time could change.
Крафтові підкорюють світ!
ПРО АСОЦІАЦІЮ ІСТОРІЯ ТА ДОСЯГНЕННЯ УЧАСТЬ В НАМ НОВИНИ ТА ПОДІЇ КОНТАКТИ
UA

Крафтові підкорюють світ!

Ми продовжуємо спільно з вами акумулювати в одному місці усіх місцевих підприємців за регіонами. Маємо уже чималу палітру локальних виробників різноманітних товарів та послуг, якими радо поділимося з вами. Сьогодні поговоримо про унікальні товари, цікаві послуги та затишні місця.

Чай з Карпат
Крафтовий чай із самих Карпат, приправлений дрібкою магії та шуму гірських річок, - цікавий та потрібний подарунок для туристів і місцевих жителів з’явився у каталозі Івано-Франківська: https://bit.ly/3zUyuJX.

Декоративні рослини від Петровича
Унікальний розсадник в Коломиї має багато сортів: від листяних до хвойних, від плакучих, кулястих на штамбі і зовсім мініатюрних рослин, що ідеально підходять для декоративного озеленення. Команда розсадника створює зелені куточки як посеред великого міста, так і в приватних садибах: https://bit.ly/3nsxLwv.

Буковинська сироварня «Добрі Газди»
Сироварня, яка спеціалізується на виготовленні та продажу крафтових сирів. Завдяки праці мешканців навколишніх сіл, які до цього часу утримують рогату худобу, сироварні вдається виготовляти найсмачніші у регіоні сири: https://bit.ly/38PAgjF.

Банкет-хол «Вілла Фамілія»
Банкет-хол у Коломиї поєднав стиль і швидкість європейської гастрономічної культури з багатою історією та колоритом одного з найстаріших міст Галичини для того, щоб ви могли відсвяткувати найважливіші у житті події: https://bit.ly/3yVmtCE.

Булочна на Хрещатику
Любите на сніданок з’їсти свіжий, щойно з печі, круасан чи запашну булочку? Тоді вам на Хрещатик! У серці столиці готують найсмачніші булочки та наливають духмяну каву, а на згадку додому можна прихопити шоколадний кекс чи хрусткий багет: https://bit.ly/2X3rkEU.

Приєднуйтеся до нашого каталогу, аби про ваш бізнес заговорили! 

 

Проєкт «Знай своїх» реалізується Національною асоціацією медіа за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду "Відродження" в рамках спільної ініціативи «EU4USociety».

Пресслужба НАМ

Інші новини

Отар Довженко: про незалежні медіа, пропаганду та медіаграмотність
Синергія радіо, диджиталу та 50+ % охоплення вашої ЦА. Як працює реклама на TAVR MEDIA?
Чому важливо зараз писати про клімат?