This version of the page http://zt.20minut.ua/Vid-Chytachiv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-29. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Житомир

Від Читачів

Безбар'єрність!

Як правило, з бар’єрами найбільше стикаються 🧓👵 люди старшого віку, люди з інвалідністю 👨‍🦽, батьки, які виховують маленьких дітей 👦 чи дітей з інвалідністю. Всі ці чотири важливі суспільні групи є в центрі уваги Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні. Стратегія була розроблена за ініціативи першої леді Олени Зеленської та на виконання Указу Президента України. Про безбар’єрність як нову суспільну норму йшлося під час дискусії у правовому клубі PRAVOKATOR.Харків, що відбулася в рамках II Всеукраїнського Форуму «Право&Свідомість: 30 років Незалежності».

Жінки, які торують нові шляхи

«Гендер в деталях» представляє унікальну виставку про українських і кримськотатарських жінок, якими має пишатися Україна.

У Парламенті закликали дати шанс дітям на майбутнє без куріння, ухваливши законопроєкт №4358

З нагоди Міжнародного дня відмови від куріння 18 жовтня у Верховній Раді України відбувся парламентський брифінг, задля об'єднання зусиль з посилення антитютюнового законодавства в Україні. Депутати, урядовці та представники міжнародних установ окреслили наступні законодавчі кроки України задля подолання поширеності куріння та захисту дітей та молоді від залучення до згубної залежності.

Вийди на захист української землі!

ГО «Рідне Полісся» ЗАКЛИКАЄ Житомире!!! Вийди на захист української землі!

Кабачки на зиму"Смак білих грибів"

Виходить хрустка, дуже ароматна, солодкувата та гостро-солона закуска з кабачків. За смаком страва трохи нагадує мариновані гриби - звідси і назва. Із зазначених продуктів виходить 2 банки по 1 л.

Центр оперативного інформування про безпекову ситуацію поблизу державного кордону України

Міністерство оборони України уважно відстежує ситуацію, яка склалась поблизу державного кордону України з РФ та на тимчасово окупованих територіях Криму та Донецької і Луганської областей. Факти, що надаються розвідувальними органами України, знаходять своє підтвердження під час обміну інформацією з нашими партнерами щодо безпекової ситуації довкола України.

Безкоштовний онлайн-форум під час карантину: «Дизайн управлінської освіти упродовж життя у гібридному світі»

На складні питання треба вміти давати складні відповіді. Так історично склалося, що саме управлінці усіх часів і народів завжди перебували і перебувають у двобої зі Складністю, яка дедалі стає потужнішою.

Дистанційне навчання та профілізація під час карантину

Карантин та дистанційне навчання зовсім не привід перестати задавати собі актуальні питання профілізації. Які питання Ви зараз собі ставите? Який тест пройти на визначення майбутньої професії? Як обрати і який саме обрати фах? Бажаєте підтвердити свій вибір професії?

Відповіді на питання про навчання під час карантину в День відкритих дверей Університету «Крок»

День відкритих дверей відбудеться 30 жовтня 2021 року об 11.00! Запрошуємо! Обираєте навчальний заклад та маєте бажання дізнатися більше інформації про все? У Вас є запитання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг? Завітайте на День відкритих дверей та поспілкуйтеся з адміністрацією Університету, дізнайтеся відповіді на всі запитання, сплануйте власну вступну кампанію. Keep calm та ласкаво просимо!

Чергова провокація РФ на тимчасово окупованих територіях

І знову вісті з тимчасово окупованих територій. Днями з’явилася інформація, що 13 жовтня 2021 року було затримано 43-річного Андрія Косяка. Це ніхто інший, як колишній розвідник одного з підрозділів так званого «6-го отдельного мотострелкового козачьего полка имени атамана Матвея Платова народной милиции ЛНР».

Свіжий випуск

№ 48 від 22 грудня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up