This version of the page http://volz.ua/network/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-23. The original page over time could change.
Мережа від ВОЛЗ – надійний помічник у зв язку з усім світом

МЕРЕЖА

ВИСОКА ЯКІСТЬ МЕРЕЖІ ВІД ВОЛЗ

Якщо Ви шукаєте надійного постачальника телекомунікаційних послуг - тоді Ви звернулися за адресою!
НАДІЙНИЙ СЕРВІС - ЗАПОРУКА УСПІХУ У БУДЬ-ЯКІЙ СПРАВІ!

Надійність наданих послуг і телекомунікаційних сервісів від НВФ "ВОЛЗ" підтверджена часом і позитивними відгуками наших клієнтів. Ми надаємо тільки високоякісні послуги для кожного!

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ
ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИЙ ПЕРСОНАЛ empty16

Персонал НВФ "ВОЛЗ" постійно працює над покращеннях своїх вмінь. Всі експерти мають спеціальну освіту, пройшли додаткові тренінги та успішно застосовують отримані знання.

КОНТАКТИ
ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ
КОНТАКТИ

МІЖНАРОДНИЙ ІНТЕРНЕТ

ТОВ НВФ “ВОЛЗ” ПРОПОНУЄ СВОЇ ПОСЛУГИ КОМПАНІЯМ, ПРОВАЙДЕРАМ І ОПЕРАТОРАМ, А ТАКОЖ ПРЕДСТАВНИЦТВАМ МІЖНАРОДНИХ ПІДПРИЄМСТВ!

З перших днів існування компанії ми незмінно націлені на задоволення всіх телекомунікаційних потреб населення, а також забезпечення високоякісних послуг. За досить довгий період нам вдалося увійти в число провідних провайдерів міста Київ.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" ВИКОРИСТОВУЄ ТІЛЬКИ КРАЩІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ

Ми надаємо послуги з використанням наступних сервисов:

SDH

Це система передачі даних, яка заснована на синхронізації згідно часу між пристроями відправника і одержувача.

SDH

SDH є стандартом для високошвидкісних оптичних мереж зв'язку високої продуктивності. Також він відомий під назвою синхронна цифрова ієрархія (називають технологією глобальних мереж, які прийшли на заміну РСМ і PDH).

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
MPLS

MPLS (багатопротокольна комутація по мітках) - механізм телекомунікаційної мережі, що має високу продуктивність, який здійснює передачу даних між вузлами мережі з використанням міток.

MPLS

MPLS - це масштабований і незалежний від будь-яких протоколів механізм передачу даних. Пакети даних мережі, яка заснована на MPLS, отримують певні мітки. Рішенням для подальшої передачі пакетів даних на інший вузол мереж проводиться лише у відповідності з основою значень присвоєних мітці, не вдаючись до потреби аналізу пакету даних. Згідно цього, з'являється можливість створення наскрізних віртуальних каналів, які не залежатимуть від області передачі і використання будь-якого протоколу передачі даних.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ETHERNET

Ethernet відноситься до сімейства технологій пакетних передач даними між комп'ютерними мережами. На сьогоднішній день вона є найпоширенішою і використовується всіма передовими провайдерами.

ETHERNET

Дана послуга допоможе поліпшити швидкість передачі даних. Також фахівці нашої НВФ забезпечать найбільш надійне оперування даної системи, що зробить доступним безпечну передачу даних.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ