This version of the page http://volz.ua/developmental-history/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-23. The original page over time could change.
Історія розвитку VOLZ - видимий ключ до успіху.

ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ

ПЕРЕДОВА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА КОМПАНІЯ

Ми з гордістю можемо сказати, що ми є однією з передових компаній у телекомунікаційній сфері міста Києва. Ми будували нашу компанію, докладаючи подвійні зусилля протягом більш ніж двох десятиліть, і ми не збираємося зупинятися на досягнутому!

ОСНОВНІ ПОДІЇ

Ви повинні ідеально планувати кожен крок. Відповідно до вимог для стійкого розвитку і досягнення поставлених завдань.

  • 2015. Підписано договір з міжнародним оператором “British Telecom”. Це одна з найдосвідченіших компаній, історія якої починається ще в далеких 1660-х.
    ВОЛЗ строит собственные внешние каналы Интернет, размещает телекоммуникационные стойки на международных площадках AMS-IX—Амстердам; DE-CIX — Франкфурт; THINX-IX., где организовывает включение в международных операторов Tier-1, среди которых НПФ Verizon.

  • 2012-2013. ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" об'єднується з передовими компаніями “Релком” і “КиївВеб”, і успішно інтегрує їх у свою структуру. Дана подія допомогла нам значно розширити межу можливостей і залучити ще більшу кількість компетентного персоналу.

  • 2010. Компанія успішно розвиває оптоволоконну мережу, сумарна протяжність якої становить понад 1000 км. З цього моменту, ми змогли вийти на новий рівень надання телекомунікаційних послуг, що дозволило нам надавати послуги найвищої якості.

  • 2008. У цей успішний рік для нашої компанії ми підписали договір на організацію корпоративної мережі для ГРУПИ КОМПАНІЙ ФОЗЗІ ГРУП для більш ніж 120 магазинів та ресторанів. Ми провели більше десяти років на телекомунікаційному ринку і змогли досягти якості послуг, котра відповідає європейським стандартам.
    ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" підписала перший міжнародний договір з компанією ЕКВАНТ ТЕЛЕКОМ (ORANGE). Співпраця з цією компанією допомогла нам розширити наші уявлення про якісні послуги та вийти на новий рівень, отримавши достатню кількість знань і навичок.

  • 2006. Намагаючись демонструвати високий рівень всіх сервісів, наша компанія старалась знайти варіанти вдосконалення. В результаті цього, ми стали першим оператором, який почав будівництво і використання технології GPON у місті Києві.

  • 2004. Успішний розвиток нашої компанії приносить свої результати. Великі компанії починають проявляти довіру до нас і хочуть співпрацювати. Відповідно до цього, було прокладено оптику і створені телекомунікаційні вузли практично на всіх АТС “Укртелеком”.
    ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" починає надавати транспортні канали передачі даних більшості провайдерів/операторів Києва. Це дозволяє нам закріпитися на ринку надання телекомунікаційних послуг в столиці нашої країни.

  • 2001. Цілий рік ми намагалися розвиватися з максимальною швидкістю. Результат не змусив себе чекати - було прокладено понад 300 км магістральних оптико-волоконних кабелів.

  • 2016. ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" запускає хмарний сервіс у Варшаві на базі дата-центру Атман. Наші нові рішення і послуги дозволяють гнучко налаштувати віртуальну мережу з можливістю побудови публічних і приватних мереж.
    Довгі роки ми працювали для того, щоб вивести рівень телекомунікаційних послуг в Україні на новий рівень. В результаті, наша компанія запускає і починає експлуатацію хмарних сервісів у місті Києві.

  • 2014. Всі наші успіхи не могли залишитися непоміченими. І шляхом довгих років праці над покращенням якості послуг, що надаються, ВОЛЗ стає лідером корпоративного сегменту телекомунікаційного ринку.

  • 2011. Завдяки успіхам, які були досягнуті за довгі роки праці,ВОЛЗ підписує контракти з багатьма міжнародними операторами, серед яких “SlovakTelekom” і “GTS”. Тепер з нами хочуть співпрацювати не тільки українські провідні компанії, але і європейські.

  • 2009. Стартує реалізація проекту з побудови корпоративної мережі для понад 100 відділень “Нової Пошти”. Ми застосували всі нові технології, які наша досвідчена команда змогла реалізувати у повній мірі.

  • 2007. Високий рівень безпеки і надійності наданих послуг дозволяє нам говорити про довіру з боку важливих структур ринку. Згідно до цього, ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" були реалізовані проекти з побудови корпоративної передачі даних для банків Креді Агріколь, Райффайзен Банк Аваль, РОДОВІД БАНК, ПриватБанк.

  • 2005. Підписано перший корпоративний договір з компанією “Космо” на організацію корпоративної мережі в більш ніж 35 магазинах. Це дозволило нам отримати непомірний досвід, який ми змогли застосувати в поліпшенні наших послуг.

  • 2003. Кожен день, працюючи над помилками і виправляючи недоліки, ми змогли досягти розширення наших кордонів і поліпшення наданих сервісів. Завдяки цьому, ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" резервує лівий берег незалежною оптикою, двома різними мостами.

  • 2000. ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" починає будувати оптоволоконну мережу у Києві. Перші кроки підприємства дозволяють заснувати надійне підґрунтя для подальших покращень та вдосконалень.

СТВОРЕННЯ ТОВ "НВФ "ВОЛЗ"

Наша компанія була створена в травні 1996 року. Ми весь час намагалися поліпшити наші послуги і отримати якомога більше досвіду від запроваджених робіт. На сьогоднішній день, ми пишаємося тим, що змогли пройти такий складний шлях, і тепер являємо собою одну з провідних телекомунікаційних компаній міста Києва. Ми будемо покращувати наші послуги і знаходити всі можливі способи покращення.

ПРО НАС

Ми високомотивована телекомунікаційна компанія, котра має на меті задоволення кожного нашого клієнта!

ОСНОВНА ЦІЛЬ

Наші основні цілі включають в себе розвиток наданих послуг, задоволення кожного клієнта і поліпшення всіх сервісів, щоб стати найбільш надійною телекомунікаційною компанією. Крім того, ми хочемо співпрацювати з найуспішнішими компаніями у всіх сегментах ринку, а також ми намагаємося дати найбільш ефективну підтримку компаніям-новачкам, котрі тільки намагаються досягти певних висот.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КОЖНОГО КЛІЄНТА

Одним з основних правил політики нашої компанії є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми завжди готові виконати побажання наших клієнтів, і ми завжди знайдемо оптимальне рішення кожної проблеми, котра виникла. Ми пропонуємо свої послуги і гарантуємо високу якість проведених робіт, а також наша служба підтримки готова допомогти кожному клієнту з будь-якими питаннями або проблемами щодо використання наших послуг.

НАШІ СИЛЬНІ СТОРОНИ

Ми вважаємо, що кожен клієнт повинен знати про те, які переваги відкриються для нього в разі співпраці з будь-якою компанією. Ми можемо з гордістю заявити про те, що ми є однією з провідних телекомунікаційних компаній у місті Києві. З моменту заснування нашої компанії послуги були успішно перевірені часом. Співпраця з нами означає використання надійних послуг, справедливу цінову політику на кожному етапі співробітництва та існування найкращої підтримки з боку нашої команди, а також багато іншого!

НАШ ПЛАН НА МАЙБУТНЄ

Наш основний план на майбутнє означає «Не зупинятися на досягнутому!". Ми знаємо, що ми досягли певних висот, які у маленьких компаній все ще знаходяться на стадії планування, але політика нашої компанії заснована на такому твердженні: "Коли зупиняється розвиток компанії, то нам немає сенсу працювати далі! ". І, згідно до цього твердження, ми завжди намагаємося покращити нашу компанію у всіх аспектах, які можуть допомогти нашому розвитку!