This version of the page http://volz.ua/cloud-services/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-23. The original page over time could change.
Хмарні сервіси UCloud від ВОЛЗ - вигода, комфорт і безпека

ХМАРНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ІДЕЙ

ТОВ “НВФ “ВОЛЗ” ТА БРЕНД UCLOUD - ЦЕ СИНЕРГІЯ ДВОХ БРЕНДІВ, ЩО НАДАЮТЬ КЛІЄНТАМ СЕРВІСИ ХМАРНОГО СЕРЕДОВИЩА ТА ДОСТУПУ ДО НЬОГО «ПІД КЛЮЧ».

UCloud - перший український хмарний провайдер, що надає cloud-сервіси бізнесу з 2011 року. Устаткування UCloud розміщено в 4-х ЦОД як в Україні, так і за кордоном. Також UCloud співпрацює з Microsoft, Vmware, Veeam, Citrix і іншими.

Місія UCloud - супроводжувати українські компанії в цифровий трансформації, надавати сервіс найвищого рівня та повну підтримку в розвитку ІТ-інфраструктури компанії. В портфоліо UCloud є як прості рішення публічної хмари, так і складні інфраструктурні рішення з приватними та гібридними віртуальними ЦОД.

За час багаторічної співпраці ТОВ “НВФ “ВОЛЗ” та UCloud сотні клієнтів були задоволені комплексним рішенням компаній в побудові хмарної інфраструктури та доступу до неї з офісу чи будь-якої точки на мапі.

ВІДВІДАТИ САЙТ