Я хочу тут работать
Про компанію Наші цінності Що отримує команда Moneyveo

Moneyveo – компанія, яка робить успішним і задоволеним кожного співробітника.

Moneyveo — продуктова fintech-компанія, яка спеціалізується на послугах онлайн-кредитування, та один з найкращих роботодавців України (згідно з рейтингом «Кращий бренд роботодавця» журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших»). 

Вже понад 1 150 000 клієнтів користуються нашими продуктами та рішеннями. Серед них — перша в Україні небанківська кредитна картка, випущена Moneyveo разом з Visa та іншими партнерами. Крім того, ми присутні і на азіатському ринку.  

А ще Moneyveo може стати твоїм простором для розвитку. В нас ти можеш навчатись у внутрішній Академії бізнес-освіти Education Lab, ініціювати зміни, брати участь у крос-функціональних проєктах та розширювати свої компетенції. 

І ми впевнені: головне ЯК працювати, а не ДЕ. Тому співробітники компанії мають свободу вибору. Кожен сам вирішує, де працювати сьогодні — можна в офісі або вдома, а можна дистанціюватися навіть на тривалий час.

Цінності компанії

Time

Efficient Time – керуй ефективно своїм часом, став зрозумілі й точні цілі, контролюй прогрес і дотримуйся термінів.  

Time for development – знаходь час для професійного навчання та розвитку.  

Effective Communications – будь ефективним у комунікаціях, цінуй час – свій і твоїх колег. Готуйся до зустрічей та дотримуйся домовленостей. 

Trust

Respect and fairness – поважай і будь справедливим до колег і клієнтів, стався до всіх однаково за одних і тих самих умов. 

Passion – захоплюйся своєю роботою та завжди показуй високі результати. 

Empowered Education – довіряй своїй команді, будь наставником – навчай, розвивай, ділися своїми знаннями та будь готовий прийти на допомогу. 

Caring – піклуйся про колег та клієнтів, коли приймаєш рішення, враховуй спільні інтереси. 

Professionalism – будь компетентним, вимагай високих стандартів виконання завдань. 

Technology

Investigation – досліджуй кращі світові практики і тренди для покращення продуктів та сервісу. 

Innovation – вдосконалюй бізнес-процеси завжди і завжди впроваджуй зміни. 

Digitalization and Mobility – використовуй технології та цифрові ресурси для максимальної продуктивності. 

Що отримує команда Moneyveo 

Ми в Moneyveo надаємо всі ресурси, щоб команда компанії могла розвиватися, досягати професійних та особистих висот, підтримувати фізичне і ментальне здоров'я, була успішною та задоволеною.  

Digital Workplace 
Ми – за оптимальний work-life balance для наших співробітників. Хочеш працювати частину часу в офісі, а частину – вдома? Без проблем! Для цього у нас реалізовано проєкт Sharing Desk. Ми відмовилися від фіксованих робочих місць. Ті колеги, які хочуть попрацювати в офісі, заздалегідь резервують їх для себе через онлайн-систему. А завдяки програмі Distance work можна тривалий час працювати дистанційно з будь-якого куточка України. Також наразі тестується можливість працювати віддалено з інших країн. 

«Кафетерій бенефітів» 
Кожен співробітник Moneyveo може обрати найбільш актуальні для себе бенефіти, а компанія компенсує витрати на них. Сума компенсації залежить від рівня посади і збільшується по мірі кар'єрного зростання.  

Education Lab 
Ми розвиваємося та підвищуємо свою експертність завдяки власній академії бізнес-освіти Education Lab. Наразі вона включає три напрями: offline-навчання, зовнішнє навчання та e-learning. У рамках Education Lab розроблено понад 40 авторських курсів, акумульовано 80 електронних курсів та створено корпоративну бібліотеку.  

Mental Health 
Переконані, що зараз як ніколи важливо підтримувати високий рівень емоційного добробуту. Тому ми реалізуємо заходи, спрямовані на підтримку психічного та психологічного здоров’я нашої команди. Серед них: проведення тематичних вебінарів, курсів, можливість оплачувати підписки на застосунки для медитації, арт-терапію тощо.  

Wellness Hub 
Ведеш здоровий спосіб життя? Ми не тільки підтримуємо це, але й надаємо потрібні ресурси! Групові онлайн- та офлайн-заняття із тренером з бігу, йоги, аквааеробіки та фітнесу, власний спортзал, спортивні конкурси і турніри, фруктово-овочеві дні, щодня – смачні та здорові сніданки, йогурти, натуральні чаї та соки – так ми піклуємось про фізичне здоров'я команди.  

Recognition program 
Показуєш круті результати у роботі, проявляєш ініціативу і постійно самовдосконалюєшся? Ми не тільки бачимо, а й нагороджуємо за це! У нас діє Recognition program – заходи, спрямовані на визнання досягнень співробітників. У рамках програми було реалізовано Employee Appreciation Week, Skills development daу тощо. Кожен Chief, Head, Deputy, а також Lead/Owner/Supervisor може заохочувати матеріальними бонусами від компанії співробітників своїх та суміжних підрозділів. 

STOP COVID program 
Допомогти команді впоратися із загрозою всесвітньої пандемії – наш обов'язок. Тому ми організували можливість застрахуватися від COVID співробітникам та членам їхніх родин за мінімальними цінами. А також організували для команди компенсацію тестів на COVID-19 та колективну вакцинацію.  

Корпоративно-соціальна відповідальність 
Ми, як лідери ринку, не тільки створюємо комфортні умови для своїх співробітників, але й драйвуємо глобальні позитивні зміни. У рамках корпоративно-соціальної відповідальності ми реалізуємо освітні проєкти, спрямовані на підвищення фінансової грамотності населення, допомагаємо онкохворим дітям, ветеранам АТО/ООС, долучилися до боротьби із наслідками пандемії, виділивши 3 млн грн на закупівлю апаратів ШВЛ та засобів індивідуального захисту для медичних працівників. 

Вакансии компании «Moneyveo»

Вакансии в текущем регионе: Украина5

 
Business Analyst
Moneyveo, 19 декабря 
з/п не указана
Киев,
Печерская
 
Investment manager
Moneyveo, 19 декабря 
з/п не указана
Киев,
Печерская
 
Senior Project Manager
Moneyveo, 19 декабря 
з/п не указана
Киев,
Печерская
 
DevOps Engineer
Moneyveo, 18 декабря 
з/п не указана
Киев,
Печерская
 
Специалист по кадровому администрированию
Moneyveo, 17 декабря 
з/п не указана
Киев,
Печерская